Artan

1,40 13.82 17:21
55,00 10 17:21
267,50 9.99 17:17
123,40 9.98 17:22
67,20 9.98 17:22
Artan Hisseler

Azalan

45,36 -10 17:22
47,70 -10 17:21
283,50 -10 17:21
43,74 -10 17:21
16,39 -9.99 17:21
Azalan Hisseler

İşlem

11.974.884.038,86 17:22
9.496.095.290,50 17:22
8.065.560.931,90 17:22
7.249.451.822,49 17:22
6.618.207.125,75 17:22
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7085 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. https://www.bloomberght.com/haberler...arda-duzenleme
    Türkiye' de yerleşik kişiler tarafından gerçekleştirilen ihracat işlemlerine ilişkin bedeller, ithalatçının ödemesini müteakip doğrudan ve gecikmeksizin ihracata aracılık eden bankaya transfer edilir veya getirilir. Bedellerin yurda getirilme süresi fiili ihraç tarihinden itibaren 180 günü geçemez. Söz konusu bedellerin en az %80' inin bir bankaya satılması zorunludur.

Bu düzenleme ihracatçılar için malesef olumsuz bir durum. Türk Lirasının sürekli değer kaybettiği bir ortamda kur riskinden korunmak için ihracat yoğun firmalara yatırım yapıyorum ancak bu düzenleme ihracatcıları zora sokacak bir düzenleme. Umarım kısa zamanda bankaya yatırılan tutarın bozdurulma zorunluluğu kaldırılır....

Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/haberler...arda-duzenleme
    Türkiye' de yerleşik kişiler tarafından gerçekleştirilen ihracat işlemlerine ilişkin bedeller, ithalatçının ödemesini müteakip doğrudan ve gecikmeksizin ihracata aracılık eden bankaya transfer edilir veya getirilir. Bedellerin yurda getirilme süresi fiili ihraç tarihinden itibaren 180 günü geçemez. Söz konusu bedellerin en az %80' inin bir bankaya satılması zorunludur.

Bu düzenleme ihracatçılar için malesef olumsuz bir durum. Türk Lirasının sürekli değer kaybettiği bir ortamda kur riskinden korunmak için ihracat yoğun firmalara yatırım yapıyorum ancak bu düzenleme ihracatcıları zora sokacak bir düzenleme. Umarım kısa zamanda bankaya yatırılan tutarın bozdurulma zorunluluğu kaldırılır....
    Bu konuyla alakalı yeterince bilgi bulamadim, getirisi goturusu nedir anlayamadım.

Daewoo ile alakalı da kimse bir şey bilmiyor bilen varsa paylaşsın lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Daewoo ile alakalı da kimse bir şey bilmiyor bilen varsa paylaşsın lütfen.
    Vestel ve ev elektroniğinde dünya lideri olan Güney Koreli Daewoo Electronics 2015 yılında başlayan iş birliklerinin kapsamını genişletiyor. Bu yılın ikinci yarısı itibariyle iki şirket, Avrupa ve Kuzey Afrika pazarına yönelik mevcut çamaşır makinesi işine ek olarak kombi buzdolabı, bulaşık makinesi ve televizyon için de birlikte çalışacak. Vestel, Daewoo Electronics’in yurt dışı müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını ve pazar trendlerini karşılamak üzere premium ürünler geliştirecek ve üretecek.

Dünyanın birçok teknoloji devi ile iş birliklerine devam ettiklerini belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “Vestel olarak 155 ülkeye ihracat yapıyoruz. Dünya devleriyle iş birlikleri yaparak hem kendimizi geliştiriyoruz hem de Vestel ve Türkiye’nin adını dünyaya duyuruyoruz. Kapsamı genişleyen bu anlaşmanın da her iki şirket için faydalı inanıyorum. Daewoo Electronics, global satış ağı ve pazarlama yeteneklerini Vestel’in gelişmiş üretim yetenekleri ile birleştirerek Avrupa pazarında daha sağlam bir konum elde etmeyi hedefliyor†dedi.

Konular : Anlaşma
    Kaynak : Habertürk Gazetesi
    28.08.2018

Son dönemde bu var Sayın Ebrar, başka bir haber yok yada ben göremedim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •