Alýntý Originally Posted by stonhand Yazýyý Oku
Üstat zaten 300 bin kontrata gelmiþ manyaklar ve þuan dolar artarken vadelide yaprak kýmýldamýyor 6,71 spot vadeli 6,74 yahu 300 pips þuan makas olmasý imkansýz gibi birþey vadelide.
Bu manyaklar 300 binide bugün net arttýrýyor hani belli piyadadan þuan Allah korusun dolar 1 TL zýplasa elindeki pozu kapatacak adam bulamaz merkez ki þuanki bütün hacmi merkez yapýyor artýk vadelide.
Alýcýlarýn karþýsýnda merkezden baþka karþý taraf yok þuan nerdeyse, bütün piyasayý merkez karþýsýna almýþ durumda vadelide.
Eðer bir oyuncu zarar etmek pahasýna bir piyasaya giriyorsa orada kulaklarý gözleri iyi açmak gerekli. 500.000 kontrat olan yerde 300.000 kontrat açýyorsa , ben bir de þuna bakardým, piyasaya yayýlan bu güç her iki tarafta da kontrat açmaya baþlýyor mu?. Yani hem piyasada açtýðý kontratlar artýp( ve çoðunluða ulaþýp), hem de her iki tarafta(pozisyonda) da açtýðý kontrat artýyorsa (ki sanýrým o yönde bir bilgi henüz yok), iþte o zaman ben oradan tabanlarý yaðlama vakti gelmiþtir diye düþünürdüm.