Sayfa 867/1024 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın üye sadece kullandığım için söylüyorum,burada kaldıraçlı işlem yapılmıyor,sadece kendi paranızla oynuyorsunuz ve arbitraj yapıyorsunuz.YTD..
    Demo tfx yükledim. Hesap açmadım. Pc üzerinden daha önce metastock Kaldiracli platformum var idi. Deniz ve integral. Hâlâ hesabim teminatsız mevcut.
    Spk nin kaldıraç sınırlaması yerindedir. Arbitrajı alım satım yapılabilecek guclu etkin platforma ihtiyaç var. Makaslar malum...al sat ile kar mümkün değil...
    Prensip olarak fiyat dalgalanmalarindan kar/zarar etmek döviz kuru üzerinden sürekli al sat yapmanın paradan para kazanmak olacağı...emek ve alinteri olmayan kazancın aslında kamu yararı...topluma bi faydası bulunmadığı takdirinize...
    Ancak merkez bankaları ve tüm bankaların elindeki teknoloji ve diğer imkanlarla türev para oluşturup...toplumun kaynaklarını somurduklarini kötüye kullanabildiklarini %120 oranında kredi vererek süte su kattıkları görülüyor.
    Emek karşılığı dîşîmız tırnağımızla.. sabir ve kanaatle kazandığımız helal paramızı korumak derdinde..döviz alip satabiliriz .
    Forex işleminin banka ve büyük sermayenin kucuk balıkları yeme düzeneği olduğu kanaati hasıl oldu...inşallah yanılıyorumdur.
    Herkese bol kazanç..
    Not.. para olmasada ekonomi devam eder. Insan varsa ekonomi krizde de olsa devam edecektir.
    Döviz borclarimiz yunanistandan fazla degil....
    Hiç bisey sonuza kadar yükselmez..
    Döviz fiyatlarının dalgalanmasının durması...mal ve hizmet fiyatlamalarinin dengelenmesi kamunun çıkarıdır...
    Kamu çıkarı...bireysel çıkarların üstünde olmalıdır...
    Çok konuştum. Hayırlı geceler..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Vaybe kriz ulkeyi ne hale getirdi hemde bu mazottaki OTV neredeyse sifirken oluyor

nilüfer turizm mazot parasını yolculardan istemesi

https://twitter.com/ankara_cevirme/s...40722626195456
    servisşirketleri zor durumda haziran başında beliredikleri fiyatlarla önümüzdeki yıl hazirana kadar öğrenci taşıyacaklar yeni kayıt olanlardan daha yüksek ücret istiyorlar haziranda kayıt yapanlar müthiş karlı
    özel okullar ise müthiş sıkıntıda erken kayıt yapmak için şubatta belirledikleri fiyattan neredeyse herkes kayt yaptı. zam oranı o yüzden %10-15 de kaldı.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    yaw ben ciddi sordum

kesin vardir 3-5 sirket
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    100 endeks icinde tam istenilen kistaslara uymasa da

Eregli Demir Celik

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
    Demir cevheri ve kok kömürü ithal.

Sayın Ahmetg, 2000'li yılların başında Ereğli Demir Çelik'in kredi notunun Türkiye'nin kredi notundan daha yüksek olduğunu hatırlıyorum. Ülke notundan yüksek olmasına o zamanlar ben de çok şaşırmıştım.

Sayın Caner50,

TFX Target için iki seçenek var. Teminatlı olanı kullanırsanız hesaplarınızdan teminat gösterdiğiniz tutarların 10 katına kadar işlem yapabiliyorsunuz. Örneğin hesabınızda 1.000 USD var ve teminat olarak gösterdiniz. 10.000 USD veya eşiti diğer döviz, altın, gümüş vb alabilir ve satabilirsiniz. aynı gün 24:00'a kadar pozisyonu karlı ya da zararlı ya kapatmanız ya da karşılığı bedeli ödeyerek gerçekleştirmeniz (fiilen satın almanız veya satmanız) gerekir. Saat 24:00'a kadar bu işlem, yapmaz iseniz sanırım %1 gibi günlük yüksek komisyon hesabınıza yansır. Açık pozisyonunuz değer kaybettiğinde teminatınız 10'da birin altına düşerse sistem pozisyonu zararınıza da olsa otomatik kapar diye biliyorum.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    merkezin yaptığının gayri ahlaki ve bir halta yaramayacağını zaten biliyorum.

fakat; eğer dolar 7.40'ı geçmez ise bu kontrat geçersiz olmayacakmı? call opsiyonu değilmi bu? bankalar merkeze ödedikleri primle kalacaklar? vede 7,40'ın altında sattıkları her dolardan zarar etmeyeceklermi? yazıda geçen bu 15 kuruş kar neymiş nerden geliyormuş?
    7.40dan call almanın hedge'i daha düşük strike'dan put almak değilmi? elinde olmayan doları alıp satması bana daha maliyetli bir short pozisyonuymuş gibi geldi, karı geçtim.

yabancılar aynısını yapıyorsa neden spottan dolar alsınlar, bankalar satıyor? call opsiyonu hedge olarak yapmışlar olaki dolar artarsa zararı azaltmak için. doların kendisini almak maliyetli olduğu için opsiyonu almıyorlarmı? opsiyon almak varken(veya başka hedge araçları) neden dolar alsınlar, neyle alsınlar? birşey satmaları gerekmeyecekmi?
    Daha sonraki yorumları okumadım belki cevap gelmiştir 2. Baskı yapıyorsam kusura bakmayın. MB opsiyonlarda değil vadeli kontratlarda işlem yapıyor. Kural basit vade sonu gelince kontratın satın alındığı andaki fiyat ile spot fiyat arasındaki fark kadar nakdi uzlaşma TL cinsinden yapılır. Kısa veya uzun pozisyonlar buna göre kar veya zarara uğrar.
    Son düzenleme : goksen; 06-09-2018 saat: 22:56.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Gıda perakende şirketleri genel olarak ekonomik krizlerden etkilenmezler.
    Üretici değiller.
    Nihai tüketici de değiller.
    Y.T.D.
    Üretici etkilenmiş mesela. Frigo pak ihracat ödülü almış en iyi ihracatçı diye 3 ay sonra iflas erteleme istemiş . Yakın izleme pazarına düşmüş .
    Tekstilde ateks e baktim. 2016 da döviz fazlası şirketlerde 15. sırada fiyat 15 lerde şimdi 8 e kadar inmiş .

Ne yapıyor bizim şirketler belli değil

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    servisşirketleri zor durumda haziran başında beliredikleri fiyatlarla önümüzdeki yıl hazirana kadar öğrenci taşıyacaklar yeni kayıt olanlardan daha yüksek ücret istiyorlar haziranda kayıt yapanlar müthiş karlı
    özel okullar ise müthiş sıkıntıda erken kayıt yapmak için şubatta belirledikleri fiyattan neredeyse herkes kayt yaptı. zam oranı o yüzden %10-15 de kaldı.
    Bu gidişle ülkecek hedge amaçlı pozisyon açacağız başka kurtuluşu yok.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Ahmetg Guest
    halkbanki iyi dolandirmislar

https://www.youtube.com/watch?v=DrbRO8VypuE

Sayfa 867/1024 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz