Sayfa 1077/1223 İlkİlk ... 775779771027106710751076107710781079108711271177 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,609 - 8,616 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Daha sayayım mı.

Hukuk yok, demokrasi yok, basın yok, eğitim yok, tarım yok, hayvancılık yok, sanayi kan ağlıyor.

Önce bunlar düzelecek sonra Orta vedali program açıklanacak. O zaman bir şeyler değişir.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    tabi ki.. 6,27 kadar ..GARAN aldı.. satamadı..
    alıcı gelse verecek emme gelmiy dimek ki
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    .eğer kapanışa yakın iken görüntü bu olursa gelecek hafta niyetine poz. alırım..

senaryoyu kurdum..HERİFİN senaryosuyla çelişmesin de..

Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Daha sayayım mı.

Hukuk yok, demokrasi yok, basın yok, eğitim yok, tarım yok, hayvancılık yok, sanayi kan ağlıyor.

Önce bunlar düzelecek sonra Orta vedali program açıklanacak. O zaman bir şeyler değişir.
    para hukuğa mukuğa bakmaz , para para kazanacağının garantisi varsa gelir yapıştırır. olay bu. hayal görmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    alıcı gelse verecek emme gelmiy dimek ki
    fiyat uygun gibi..amma bize gelen müşteri azaldı..
    günlük %1 -2 ye oynayıp,akşam hesabı kapatıp gidiyor..

6.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    para hukuğa mukuğa bakmaz , para para kazanacağının garantisi varsa gelir yapıştırır. olay bu. hayal görmeyiniz.
    Ne hayali kardeşim. borsa 50 centten 14 cente düştü. Dolar 3 liradan 6,5 liraya çıktı. İflaslar başladı, nerde duracağı belirsiz. Biraz rapor okuyun bankalar hakkında. İş Bankası ucuz olmasına ucuz ama ... gerisi bankalar kanununa göre yasak. halkbank dersen....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Ne hayali kardeşim. borsa 50 centten 14 cente düştü. Dolar 3 liradan 6,5 liraya çıktı. İflaslar başladı, nerde duracağı belirsiz. Biraz rapor okuyun bankalar hakkında. İş Bankası ucuz olmasına ucuz ama ... gerisi bankalar kanununa göre yasak.
    ah arkadaşlarım ah...memleket resmen bataklıkta debeleniyor adamlar hala aman iktidara taş değmesin telaşında...koyun can derdinde kasap ise et...oysa iktidarda başka biri olsa burada küfür etmekten her gün yasak yerler...

biraz delikanlı olun siyaha siyah beyaza beyaz diyin gitsin...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Yabancılar 7 aydır hem borsada hem bonoda deli gibi satıyor, 450 milyar dolar dış borç var ve bunun 190 milyar doları ödenemeyecek gibi duruyor cari açık 50 milyar dolar seviyelerinde dolanıyor, dışarıdan para bulma ihtimali çok az tek çare IMF ona da bizimkiler ı-ıh diyor. Bankalar dolar aldığı krediyle iç piyasaya kredi dağıttı nasıl geri ödeyecekleri muamma. Konkordatolar ard arda geliyor. Son 100 yılın en büyük krizi gelmiş kapıya dayanmış. Ortalık toz duman. Maliye bakanı damat yardımcısı ensarcı, siz ovp bekliyorsunuz.

Borsa 50 centten 14 cente düşmüş 5 centler görülmüş ki daha da altı olabilir.

Siz hala pala mal alıyor fiyatlar düşük çıkacak diyorsunuz. Çıkar elbet 20 cente kadar çıkabilir.

İflaslar başladı, piyasada para yok mal yok. Sokak enflasyonu %45 lerde TÜİK sizi uyutuyor.

Siz hala pala mal alıyor diye hayal görüyorsunuz.
    Yavaşşş Balder, yavaşşş, içim karardı, başım dönüyor hepsi algı oyunu, komplo, dıjş güçlerin işi

Bak devletimiz motivasyonu o kadar yüksek ki, enflasyon bile beklentilerden düşük geldi

Piyasada para yok diyen şer ittifakı Para o kadar çok ki Ahlata yeni saray yapıyoruz çatır çatır çatlayın

Sayfa 1077/1223 İlkİlk ... 775779771027106710751076107710781079108711271177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •