(bkz: google'ın telefonları dinlemesi)
(bkz: facebook'un telefonları dinlemesi)
Powerpc'ye ek olarak; ABD bu Kemalistlerin öne çıkanlarını kandırarak kendine çekiyor, kandıramadıklarını da itlerine vurduruyor.
(bkz: Uğur Mumcu)
(bkz: google'ın telefonları dinlemesi)
(bkz: facebook'un telefonları dinlemesi)
Powerpc'ye ek olarak; ABD bu Kemalistlerin öne çıkanlarını kandırarak kendine çekiyor, kandıramadıklarını da itlerine vurduruyor.
(bkz: Uğur Mumcu)
Atalira'yı daha geçen 900'den alıyordum arkadaş bu ne? Şimdi olmuş 1060tl yuh!
Google ve benzeri sitelerin sizin giriş yaptığınız siteleri sınıflandırması ve buna göre size reklam göndermesi aslında size explorer tarzı programları kurarken yaptığınız seçimlerle sizin izin verdiğiniz bir durumdur, siz derken biz yani hepimiz bu adımları çok önemli değil diye hızla geçeriz.
Diğer durumlar yani telefonda konuştum reklamı çıktı, aklımdan geçirdim ilk açtığım internet sayfasında göründü; işte bu tarz şeyleri psikoloji "algıda seçicilik" olarak açıklıyor, örnek "Toyota araba almaya niyet ettiğinizde, etrafınızda sürekli Toyota araç görmeniz" gibi, aslında etrafındaki Toyota araç sayısı artmadı sizin Toyota araçlara karşı olan dikkatiniz arttı...
Bazı şeyler aslında göründüğü kadar basittir zorlama açıklamalara gerek yoktur![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yok yok, bu olay gerçekten var ve çok ciddi. Hiç konuşmadığım ama yanında bulunduğum insanları facebook niye önersin ki bana?
Adamlar mümkün olan her yol ile bilgilerimizi depoluyor. Ses ile dinleme, GPS, nette gezdimiz siteler vs herşey.
Yanlış hatırlamıyorsam Facebook ABD ile verileri paylaşacağını söylemişti hemde kısa süren bir baskı sonucunda, Google un bu konuda bir açıklaması olduysada ben hatırlamıyorum, Apple zaten herkes biliyor ABD de terör salıdırısı yapan şahsın telefon şifresini bile çözmeyeceğini söyledi ve mahkemelik oldu, sanırım TR de Rus büyükelçi suikastçisinin telefonuda iPhone son açıklamalarda çözülmediği ve üretici firmadan yardım isteneceği söylenmişti ve şuan ses seda yok.
"Person of interest" diye dizi var aslında durum bunun gibi birşey yani sadece tek bir kurum olarak Google suçlamayalım![]()
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Herkese iyi geceler
Yer İmleri