Sayfa 26/1030 İlkİlk ... 16242526272836761265261026 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Almanci, avrupada çalışan vs müşterim pek çoktur ..çokta muhabbet ederim bu ekonomik konulardan ..hepsinin dediği tek laf var...şaşırıyoruz buraya gelince har vurup harman savurma ...yemekli düğünler çifter çifter evler..şoktayiz diyorlar bu kadar bolluk bu kadar israf dünyanın hiç bir yerinde yokmuş ..hele biri isvicrede çalışıyor teneşir vade ev aldım dedi..7000 frank maaş alıyormuş ...evin borcu bittiği an..evin değerinin büyük kısmı vergi imiş .bizde de 500 bin liralık evin emlak vergisi 300 lira...

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Herşeye katılırım ama şu yurtdışı asgari ücret örnekleri çok anlamlı değil bence..tl nin önemi yoksa adamları asgari ücretini niye tl ye çevirip hesaplıyorsunuz? Gidin 685 euro yla yunanistanda yaşamaya çalışın, adam asgari ücreti yunanistandan alıp tr de yaşamıyor değil mi?
    Tl'nin önemi yoktan kastım, pul değerine düşmüş olmasi. Yunanistan asgari ucretini tl ye ceviriyorum ki tl nin ne kadar degersizleştiğine dair perspektif sunsun.

Şimdi baktim, Yunanistan Turkiyeden hatiri sayilir derecede pahali bir ulkeymiş. Ama yine de asgari ucretlerimiz arasindaki fark kadar bir fark yok.

https://www.travelingturks.com/avrup...tan-fiyatlari/

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hele veraset intikallerde buyuk miktarda nakit paran varsa çok yüksek vergi çıkıyor ..5 evi olana sıfır vergi ..5 evin piyasa rayic bedeli kadar nakitin varsa bankada 60 milyar ...

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hele veraset intikallerde buyuk miktarda nakit paran varsa çok yüksek vergi çıkıyor ..5 evi olana sıfır vergi ..5 evin piyasa rayic bedeli kadar nakitin varsa bankada 60 milyar ...
    700 bin lira parada mirascı tekse 16 bin lira vergi çıkıyor.. çokta değil sanki.. mirasçı 4 olursa vergide yok..istisnaya giriyor..
    ivazsız intikallerde çok yüksek ama..

5.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Herşeye katılırım ama şu yurtdışı asgari ücret örnekleri çok anlamlı değil bence..tl nin önemi yoksa adamları asgari ücretini niye tl ye çevirip hesaplıyorsunuz? Gidin 685 euro yla yunanistanda yaşamaya çalışın, adam asgari ücreti yunanistandan alıp tr de yaşamıyor değil mi?
    Asgari ücretle kaç kilo et alınır, kaç litre süt alınır gibi hesaplar yapıldığında bizimki yine düşük.

Neyle ölçerseniz ölçün biz yine her türlü fakir çıkıyoruz.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    700 bin lira parada mirascı tekse 16 bin lira vergi çıkıyor.. çokta değil sanki.. mirasçı 4 olursa vergide yok..istisnaya giriyor..
    ivazsız intikallerde çok yüksek ama..
    Haklisiniz da 500 lbin lira iolan rayic bedeli 5 ev varsa emlak değeri belediyede 150p binden çıksa 750.000 3 mirasçı olsa 3. Bin vergi çıkar ..5 evin parasi 2.5 milyon nakit olsa bakın kaçar lira çıkıyor ..o bapta dedim ..

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Haklisiniz da 500 lbin lira iolan rayic bedeli 5 ev varsa emlak değeri belediyede 150p binden çıksa 750.000 3 mirasçı olsa 3. Bin vergi çıkar ..5 evin parasi 2.5 milyon nakit olsa bakın kaçar lira çıkıyor ..o bapta dedim ..
    rayiç ile gerçek değer farkından dolayı öyle oluyor..

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Yunanlı gelsin o zaman asgari ücretle burada yaşamaya çalışsın o zaman mı anlamlı olacak.
    Hatta ben sizin için daha anlamlı hale getireyim. Diğer ülkelerde asgari ücretle çalışanın nüfusa oranını bizim ülkemizle kıyaslayın.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Sayfa 26/1030 İlkİlk ... 16242526272836761265261026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •