Türkiye'nin dýþ finansmana baðýmlýlýðýnýn giderek çok daha hassas hale geldiði, yeni deðil eskileri döndürmeye yetecek dýþ finansmanýn dahi zorlaþtýðý ve maliyetinin yükseliþe geçtiði bu dönemlerde döviz kurlarýnýn daha fazla düþmesini beklemiyorum. Faiz artýþý beklentileri yeterince satýn alýndý, faiz artýþýnýn son derece sýnýrlý tutulacaðýna oynayanlarýn büyük ihtimal salý-çarþamba günü dövizi yukarý taþýmaya baþlayacaklarýný düþünüyorum.
Bundan sonra uzun süre enflasyonla finansmana devam edileceðini, devamlý yüksek enflasyon gerçekleþmeleri ve beklentileriyle dolar için 5 TL ve altýnýn artýk geride kaldýðýný düþünüyorum.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Herkezin yaptýðý yönde iþlemler ile büyük finansman kazanamayýz. Risk almak, inanmak ve kendi sisteminizi kurup prensip ile devam etmek gerekir kazanmak için. 1 e 30,50 kazanmak insan ömründe 2 defa ortalama mümkün olur. Ve %2, 3 yatýrýmcýya imkan tanýr.
Tabii kaybetmekte. Hangi tarafta kendinizi görmek istediðiniz ile alakalý.. Tüyoo istediniz, söyledim. Kabul etmediniz.
Umarým herkes kazanýr... Ama bu mümkün deðil.
Saygýlar
hakuna matara....memento mori.
1. dolar deðil 4.87, 5.87'ye inse millet neyi var neyi yok satýp dolar alýr.
2. dýþ borç ödemelerinde piyasadan çekilen dolarlar tl'yi kaçýnýlmaz olarak daha da deðersizleþtirecek.
3. full dolarda olmama raðmen dolarýn inmesini isterim, çünkü daha çok dolar alabilirim. ama nerede o günler...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýþkembecide çorba kuyruðunda.!!!
Gül geç.!!
http://www.hisse.net/topluluk/showth...65#post2217865
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri