Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Konu yanlış yere gidiyor
Herkesin inancı kendini bağlar
Ama herkesin davranışları toplumu bağlar
İnancından bana Ne
İster yehova şahidi olsun
İster hiristiyan
İster ateist
İster deist
İster müslüman
Her kim ki
Dürüst ahlaklı saygılı namuslu şerefli iyi insansa
İnsan odur
Kim yaşamış? Sınırlı müdahale olabilir ama herşeye müdahale etmesi beklenemez tabiki... Atatürk'ün kurtuluş savaşında göğsüne gelen şarapnelin saatine isabet etmesi belki tesadüf belkide Allah'ın müdahalesiydi. O olay belkide bütün milli mücadelenin son bulması olabilirdi...
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
ağbey beyin enteresandır..
ben de kaza geçirdim..
araba bana bi koydu yürürken, en az 3 metre havalanıp kaldırımdaki diğer aracın üstüne uçmuşum..))
arada bazı sahneler tamamen kopuyor beyinde..
mesela olayı görenler kaçan aracın plakasını almışlar, beni kendime getirmek için tokatlamışlar, cebime plakayı yazdıkları kağıdı koymuşlar.. ben kalkmışım bi şeyim yok deyip yürümüşüm.. yolun karşısına geçerek tekrar dükkana gelip oturmuşum.. hiç bir şey yokmuş gibi.. 45 dk sonra bir arkadaşım gelip benim o suskun puskun halimi görünce şüphelenmiş.. neyin var falan diye sorunca ben demişim ki - allah allah benim sağ ayağım niye ağrıyor durup dururken yaw ?? sonradan olayı gören başka birisi gelip bu adama araba çarptı 1 saat önce deyince beni hemen hastaneye sepetlemişler..))
ben o kazadan sonra hastaneye gelene kadar olan bölümleri hiç hatırlamıyorum mesela..))
yani diyeceğim şu ki ; beyin bazen tepki olarak veya dış darbelerden dolayı kendini kilitliyor ve korumaya alıyor..))
bazen geri açılıyor bazen de açılmıyor..
senin annattığın yaşlı teyze örneği de bununla ilgili.. altında başka bir şey aramak gereksiz..))
Yer İmleri