Sayfa 1196/1223 İlkİlk ... 196696109611461186119411951196119711981206 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,561 - 9,568 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku

Hızır a.s nadirde olsa görülür, görülme şartları bellidir.
    Hızır a.s. nadir de olsa hala görünür demek islama terstir. En son peygamber ölmüş ve tebliğ bitmiştir. Ben dünyada gördüm bana böyle dedi demek dinde bozgunculuğa girer. (Rüyalar bile söylenemez korkulur)

Bu bizim kültüre has bir yaklaşımdır (BUG)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Rothchilds ailesinde intihar dışında ölüm yok.
    Aile fertlerinin ortalama yaşam süresi 70 80 iken, 1900 den sonra bunu 100 ile 105 yaşına çıkardılar. Bu rakam daha da ilerler.
    David rockafeller 200 yaşını göreceğini iddaa ediyordu, bu boş iddaa değildi. Ama ailelerin diğer fertlerinin bunu başaracağına eminim.

Bahsettiğimiz Azrail bu adamlara uğramıyor sanırım ya da Ecel
    Cinayet de boldur da fazla dillendirmez o firavun kılıklı PARAya tapan PARAnoyaklaşmış tipikler..
    Hani sonra algılar felan hesabı.. )

3. Konu yanlış yere gidiyor

Herkesin inancı kendini bağlar

Ama herkesin davranışları toplumu bağlar

İnancından bana Ne

İster yehova şahidi olsun

İster hiristiyan

İster ateist

İster deist

İster müslüman

Her kim ki

Dürüst ahlaklı saygılı namuslu şerefli iyi insansa

İnsan odur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaratmışsa ediyor şuan .. (kelebek etkisi)
    Kim yaşamış? Sınırlı müdahale olabilir ama herşeye müdahale etmesi beklenemez tabiki... Atatürk'ün kurtuluş savaşında göğsüne gelen şarapnelin saatine isabet etmesi belki tesadüf belkide Allah'ın müdahalesiydi. O olay belkide bütün milli mücadelenin son bulması olabilirdi...
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    Kaza yaptığımda sağ şeritten en sol şeride attı kamyon beni, arabadan indim hemen orta boşluğa çıktım. elinde pazar arabasıyla yaşlı bir teyze ( o gün o bölgede pazar yoktu) otobanın ortasına geldi ve oğlum çok izaklardan gördüm ve geldim, senin hiçbir suçun yoktu. ALLAH seni korudu dedi. Sağol teyze dedim ve ne gelişini ne gidişini gerçekten görmedim. Yaşlı bir teyzenin vizir vizir arabalarin geçtigi otobanda orta refüje gelmesi imkansız... Bu olayı nasıl açıklayabilir ateistler?
    ağbey beyin enteresandır..

ben de kaza geçirdim..

araba bana bi koydu yürürken, en az 3 metre havalanıp kaldırımdaki diğer aracın üstüne uçmuşum.. ))

arada bazı sahneler tamamen kopuyor beyinde..

mesela olayı görenler kaçan aracın plakasını almışlar, beni kendime getirmek için tokatlamışlar, cebime plakayı yazdıkları kağıdı koymuşlar.. ben kalkmışım bi şeyim yok deyip yürümüşüm.. yolun karşısına geçerek tekrar dükkana gelip oturmuşum.. hiç bir şey yokmuş gibi.. 45 dk sonra bir arkadaşım gelip benim o suskun puskun halimi görünce şüphelenmiş.. neyin var falan diye sorunca ben demişim ki - allah allah benim sağ ayağım niye ağrıyor durup dururken yaw ?? sonradan olayı gören başka birisi gelip bu adama araba çarptı 1 saat önce deyince beni hemen hastaneye sepetlemişler.. ))

ben o kazadan sonra hastaneye gelene kadar olan bölümleri hiç hatırlamıyorum mesela.. ))

yani diyeceğim şu ki ; beyin bazen tepki olarak veya dış darbelerden dolayı kendini kilitliyor ve korumaya alıyor.. ))

bazen geri açılıyor bazen de açılmıyor..

senin annattığın yaşlı teyze örneği de bununla ilgili.. altında başka bir şey aramak gereksiz.. ))

Kim yaşamış? Sınırlı müdahale olabilir ama herşeye müdahale etmesi beklenemez tabiki... Atatürk'ün kurtuluş savaşında göğsüne gelen şarapnelin saatine isabet etmesi belki tesadüf belkide Allah'ın müdahalesiydi. O olay belkide bütün milli mücadelenin son bulması olabilirdi...
    dı di du dü.

osmanlı bitmemiş olabilir di.

dinozorlar hala yaşıyor olabilir di.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku

Herkesin inancı kendini bağlar
    ....
    İnsan odur
    Laik sistemde. Dışında bağlarlar dayıııı...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Cinayet de boldur da fazla dillendirmez o firavun kılıklı PARAya tapan PARAnoyaklaşmış tipikler..
    Hani sonra algılar felan hesabı.. )
    İnanmayın böyle şeylere. Uyuşturucu bağımlılıkları, seks düşkünlükleri haber oluyor, cinayeti mi dillendirmeyecekler.
    Sıradan insani varlıklar çok büyütmeyin. Tek güçleri para ve teknoloji. Yoksa sıradan insanlar.

Sayfa 1196/1223 İlkİlk ... 196696109611461186119411951196119711981206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •