Sayfa 1205/1223 İlkİlk ... 205705110511551195120312041205120612071215 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,633 - 9,640 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    islama göre viop haram olması lazım geliyor.
    Evet islama göre haram...

Mal mülkle kıyaslama yapilabilir mi ? İslami inançlara göre Allah malı mülkü istediğime imanı isteyene veririm demiyor mu zaten...
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2. İstanbullular bilir Saroz da Erikli vardır sahil kenarı. Üniversitede okuyoruz yaz tatilindeyiz arkadaşlarla gece gittik eğlendik. Saat 2 gibi geri dönüyoruz. Yola yeni çıktık öndd oturan arkadaş dalmış. Birden uyandı aga kemerleri bağlayın kaza yapıcaz dedi. Arabayı çektik kenara adam ciddi. Sakinleştirdik neyde taktık kemerleri. 10 dakika geçti geçmedi mıcıra kaptırdı eleman arabayı. Takla attık. Tavan üzeri 20 metreden fazla sürüklenmişiz. Sapa sağlam çıktık kemerler sayesinde. İçim ürperdi yazarken bile.

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yeni şafak yazarının beyin göçü yazısı:

https://www.yenisafak.com/yazarlar/f...yorlar-2047202

doğru tesbitler var ancak kök nedeni yazmaya cesaret edememiş..ortaya konuşmuş.. sanki apaçık belli bir sorumlu yokmuş gibi..

bu gençler neden gidiyor sorusunun cevabını recep erdoğan ın ülkede oluşturduğu iklimden bağımsız düşünemezsin..o iklimden kaçıyor bu çocuklar.. ve yandaş medyanın hepsi bu iklimin yerleşmesinde sorumlu..
    Cb den parti gozetmeksizin halkin genelinde ciddi bir rahatsızlık ve sikayet durumu var. Akp liler bile elestiriyor artik
    Cok kisi gordum markette pazarda sosyal medyada ellerim kirilsaydi da bunlara oy vermeseydim diyen

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Evet islama göre haram...

Mal mülkle kıyaslama yapilabilir mi ? İslami inançlara göre Allah malı mülkü istediğime imanı isteyene veririm demiyor mu zaten...
    dolylı yoldan demek istiyorsunki allah benim haram yememi istemiyor( ilkinde battım/sonrakinde faydalanamadım demiştin ya doların yükselişinde. allah benim vioptan kazanmamı istemiyor sözün üzerine ) . zaten normali olan da o olmalı.. inancına göre.

yoksa sana hergün kazandırmış olsa idi tersini düşünürdük.

o nedenle allahı kendi işlerinizde o kadar kişiselleştirmeyin dedim ama kaynadı.

yani yapılan iş şu çünkü ; sebep/eylem /sonuç.

satır araların tamamen kişisel nedenlerden. bunu direk alaha bağlamanın anlamı yok.

5. Gecen sene 100 tl ile 370 km yapan arabam gecen hafta aldigim 100 tl benzin ile 240 km yol yapti.
    Akp si muhalifi herkes sikayetci artik milletin bütçesi cebi yerle bir oldu

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    islama göre viop haram olması lazım geliyor.
    Part-time fetva da veririm diyosun yani İslam'a dair ), buyur en azından hoş geldin diyelim de..

Ama benceyse haram 'değil' mesela bayım.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İstanbullular bilir Saroz da Erikli vardır sahil kenarı. Üniversitede okuyoruz yaz tatilindeyiz arkadaşlarla gece gittik eğlendik. Saat 2 gibi geri dönüyoruz. Yola yeni çıktık öndd oturan arkadaş dalmış. Birden uyandı aga kemerleri bağlayın kaza yapıcaz dedi. Arabayı çektik kenara adam ciddi. Sakinleştirdik neyde taktık kemerleri. 10 dakika geçti geçmedi mıcıra kaptırdı eleman arabayı. Takla attık. Tavan üzeri 20 metreden fazla sürüklenmişiz. Sapa sağlam çıktık kemerler sayesinde. İçim ürperdi yazarken bile.
    İçmişiniz, yorgun ve sarhoşsunuz...Uyku da girer fazla alkol alınmışsa, sızma da olur...Çok normal...Adamın demesine gerek yok ki...

Sebep/eylem/sonuç

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    İçmişiniz, yorgun ve sarhoşsunuz...Uyku da girer fazla alkol alınmışsa, sızma da olur...Çok normal...Adamın demesine gerek yok ki...
    Rüyasında görmüş abi kaza yaptığımızı. Sorun orada

Sayfa 1205/1223 İlkİlk ... 205705110511551195120312041205120612071215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •