Sayfa 80/995 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 633 - 640 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

Tutarsızda olsa ekstre ne diyorsa odur.

Benim ekstre "takma kafana hacimsiz düştü" demiyor

Dayıyor kırmızı rakamı

2.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Tutarsızda olsa ekstre ne diyorsa odur.

Benim ekstre "takma kafana hacimsiz düştü" demiyor

Dayıyor kırmızı rakamı
    Orası gerçek fakat yakın zaman içinde sert hareketler olacak gibi duruyor son 1-2 haftadır yada ben öyle olmasını istediğim için bana öyle geliyor[emoji3]
    Benim ekstre aylardır kan kırmızı ancak bu saatten sonra beklemekten başka yapacak bir şey yok (kendi adıma) nakit olursa belki maliyet düşürürüm az biraz.
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

3. Ters flama olabilir mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 660 milyon usd bae 28 milyon usd bir asya ülkesi 98 milyon euro bükreş otobüs siparişi olan bi şirketi bu fiyatlardan satan satsın benim satmaya niyetim yok. karlılığını artıracaktır. 147 liradan buralara gelmiş 47 dolardan 10 dolara düşmüş fiyatı

5. borsada düşmez çıkmaz bu fiyata gelmez diye bişey yok her fiyat mümkündür. fakat bu fiyatlarda bu şirket için telaş etmeye gerek yok. teknik olarakta görünüm gayet ii.

Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku

60 DK LIK..

VAY EMENUKE DİYECEĞİM..

TABİ BENCE..
     Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    kısa vadeli trend kırılmış..

60 dk lık ..

son durum böyle..

60 dk lık..

artık bakış açım budur..döndüğü yer fibo seviyesi olan 69.00 tl dir..kırılsada uzun zamandır desdek-direnç olan 68.50 desdeği var..

düşen trendi kırılması ile yeni bir kısa vadeli yükseliş trendi gelişecektir..

tabi bence..

8.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku

60 dk lık..

artık bakış açım budur..döndüğü yer fibo seviyesi olan 69.00 tl dir..kırılsada uzun zamandır desdek-direnç olan 68.50 desdeği var..

düşen trendi kırılması ile yeni bir kısa vadeli yükseliş trendi gelişecektir..

tabi bence..
    hocam kısa vadeciler 60 dk grafiğe baksında biz en az orta vadeciyiz. hatta ben 4 yıllık bi yatrımcıyım. günlük grafik haftalık grafik bakarak daha ii sonuç alabiliriz. uzun vadeli bakanlar mis gibi toboyu göreceklerdir. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 80/995 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •