Sayfa 260/884 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bende bir yere gitmiş değilim , en son yazımda artık borsayı izlemeyeceğimi , vakit kaybı olduğunu ve aktif trade etmeyi bıraktığımı söylemiştim... ama senette akbabalar uçuşup duruyorlar besbelli , ancak kaktüslerin sapını yerler , bulduklarını ...

Kısa vadede 20 ve üstünü görmedikçe , kendimce 3 sene sabretmeye karar verdim , bir arsa yatırımı gibi tutucam , 3 sene sonra bakalım , gerçekten hak ettiğimi alabilecekmiyim göreceğiz...

Hissedaş arkadaşlara Allah tan sabır diliyorum ve hayırlı olmasını temenni ederim ...

yatırım tavsiyesi değildir...

2. Selam olsun o vakit sabırla bekleyenlere... Bi ara gittiniz sandım ;) Bilançoda mı görmediğimiz sakatlık mı vardı ki satıp göçtüler diye tekrar bilanço bakacak oldum...
    Son kararım, düşse de az daha alsam oldu.

3. bizde aynen burdayız lonely trader
     Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Bende bir yere gitmiş değilim , en son yazımda artık borsayı izlemeyeceğimi , vakit kaybı olduğunu ve aktif trade etmeyi bıraktığımı söylemiştim... ama senette akbabalar uçuşup duruyorlar besbelli , ancak kaktüslerin sapını yerler , bulduklarını ...

Kısa vadede 20 ve üstünü görmedikçe , kendimce 3 sene sabretmeye karar verdim , bir arsa yatırımı gibi tutucam , 3 sene sonra bakalım , gerçekten hak ettiğimi alabilecekmiyim göreceğiz...

Hissedaş arkadaşlara Allah tan sabır diliyorum ve hayırlı olmasını temenni ederim ...

4. Bekliyok hep beraber. Satmayalim dustukce alalim

5. Sessiz kalma nedenim , 2 hafta boyunca tümüyle ormanın içinde denizin kıyısında ata topraklarımız sayılan memlekette huzur dolu bir dinlenme geçirdim ve bu huzurumu bu akbabalar bozamayacak Zaten son dönemde VESBE ye inat edip satmış olduğum senetler son 1 ayda en az %20-30 çıktı , artık bu saatten sonra 13-14 tl de vermeyi düşündüğüm kısmı pozisyonları bile vermemeye karar verdim, hatta yukarıda belirttiğim gibi layık bir fiyatlama olmadıkça , pozisyonlarımıda satmayacağım..... Neredeyse yılı 2.5 tl hisse başı karla kapatacak gibi görünen senedi 10 tl de tutan güç , patronun köpeklerinden başka kim olabilir ??? Gelen bir dolu iyi haberlere rağmen , süper kar açıklamış bilançoya sahip bir şirket senedi sürekli aşağı basıyorlar...

Amaçladıkları besbelliki , bizlerde kalanlarıda yok parasına almak ... Büyük zaruri ihtiyaç olmadığı sürece satmayacağımdan, artık izlemiyorum , kendi çalıp kendi oynasın... 3 sene biçtim , bu 3 senede böyle bir şirketten bir şey kazanamazsam , hepsini satıp , keyfime harcayacağım ve borsa hayatımı sonlandıracağım ... batsın sizin borsa mantığınız... Bakalım neler olacak kalanlarla göreceğiz.... Planlarıma göre patron bize yamuk yapmazsa en kötüsüyle temettülerle geçinip gideriz... En kötü mevduat faizine yakın parayı peşin almış oluruz mayıs ayında... Zaten patrondan farklı türde bir yamuk gelirse , ALLAH dan beterini bulsun inşallah , ne diyelim...

6. Türkiye’de beyaz eşya sektörü 2018 yılının ilk 6 ayında yüzde 0,9 daraldı. Sektörde iç pazar yüzde 15 küçüldü.

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, Haziran sonu itibarıyla yılın 6 ayında yüzde 0,9, kabaca yüzde 1'lik, küçülme yaşandığını belirterek "İhracat-iç piyasa beraber geçen sene 4 büyük beyaz eşyada 12,2 milyon adet ürün satılmışken, bu sene ilk 6 ayda 12,1 milyon adet ürün satıldı, İhracat tarafında geçen sene ilk 6 aya göre yüzde 5,4 büyüme yaşanırken, iç piyasada yüzde 15'lik küçülme var." dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Türkiye’de beyaz eşya sektörü 2018 yılının ilk 6 ayında yüzde 0,9 daraldı. Sektörde iç pazar yüzde 15 küçüldü.

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, Haziran sonu itibarıyla yılın 6 ayında yüzde 0,9, kabaca yüzde 1'lik, küçülme yaşandığını belirterek "İhracat-iç piyasa beraber geçen sene 4 büyük beyaz eşyada 12,2 milyon adet ürün satılmışken, bu sene ilk 6 ayda 12,1 milyon adet ürün satıldı, İhracat tarafında geçen sene ilk 6 aya göre yüzde 5,4 büyüme yaşanırken, iç piyasada yüzde 15'lik küçülme var." dedi.
    Temmuz ayı daha kötü ilk 7 aylık düşüş yüzde 4 şu anda sektörü ihracat kurtarıyor.

8. Vesbe ihracat i çok iyiymiş. Döviz borcu olmasa 9 aylikta çok yüksek kar gelebilir

Sayfa 260/884 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •