Sayfa 290/810 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    9,22 ye çarptık vurup geçse süper olacak
    Tamam mı, oldu mu?

2. Yabancı alımı devam ediyor. %43.47 ye yükseldi (kaynak: isyatirim.com.tr)

Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Üstte 9.23-9,38 altta 9,08-8,90...
    Şöyle bir grafiğimiz vardı 3 kanal tanımladığımız... Kaydetmemişim. Gerilerde bir yerlerde vardır.
    Bu eskisi kadar özenli olmadı ama genel gidişatı tanımlamak anlamında belki işe yarar.
    Günlük açıdan henüz bir sorun yok. Benim gibi al-sat yapanlar için ise 9,12 altına inmesi hoş olmadı.
    9.23 ve hatta 9,38 üzeri günlük kapanışlar(mümkünse hacimli) yeni zirve umutları için önemli.
    Hayırlısı diyelim.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tamam mı, oldu mu?
    Endeksin itelemesiyle...
    9.23 üstüne atabileydi iyiydi.

4.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Yabancı alımı devam ediyor. %43.47 ye yükseldi (kaynak: isyatirim.com.tr)
    Yabancı oranları %48×× lerde hisse fiyatı nerdeydi şimdi nerde? Bu oranlar 2 gün öncesi sanırım. Ytd.

5. Şu arada trade yapabilen süper marj yakalardı ama şahsen ben yapamadım başka hisselerde kolay ama bu farklı ya versen sürüyor alsan basıyor

6.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Şu arada trade yapabilen süper marj yakalardı ama şahsen ben yapamadım başka hisselerde kolay ama bu farklı ya versen sürüyor alsan basıyor
    Evet bunun tahtacisı uyuz biraz. Marj yapacak hisse olduğunu pek düşünmüyorum. Dediğin gibi başka hisselerde çok iyi. Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Evet bunun tahtacisı uyuz biraz. Marj yapacak hisse olduğunu pek düşünmüyorum. Dediğin gibi başka hisselerde çok iyi. Ytd.
    Herkesi ters köşeye yatırabilecek bir tahta. O yüzden pek günlük trade edilebilecek durumu yok. Orta ve uzun olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Herkesi ters köşeye yatırabilecek bir tahta. O yüzden pek günlük trade edilebilecek durumu yok. Orta ve uzun olabilir.
    Sn poem ne faizi ne de kuru taktı bugün. Odun gibi durdu. Hem doviz açık pozisyonu olması hemde kazanclarinin döviz ağırlıklı olması pekte tınmadı ortamı gibi bir halı vardı. Şarkı sözü gibi oldu var bir bildikleri. Umarım rüzgar ters ezmez. Tabi ters yapabilirde, kafasına göre bu tahtacinin. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 290/810 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •