- 

1 tane spekin eline kaldık ya.  Böle hisseye bir daha bulaşmamak laızm. Böle hisseye bir daha bulaşmamak laızm.

- 

10 lotları gönder belki almaya gelir birileri.

- 

gözlemlerim..

*patron istanbul,a geldiğinde hisse hareketleri başlıyor ( bendeki izlenim, bizzat yönetiyor )
 *ne zaman yurt dışı seyahatlerine çıkıyor, hisse stabil.
 *bu günlerde hisse hareketli, çok net bir operasyon hazırlığı var.. ama ne olduğunu kestirmek zor.
 *şirketin % 10 nu kimin eline geçti ?
 *kira sözleşmelerinin büyük kısmı dolar, sonra euro ile yapılıyor..ve borçlar.....
 *patron korkmuyor, şirketim 1,5 milyar dolar diyebiliyor ve rahat, bizler tedirginiz neden ?
 *düşünüyorum.. empati falan derken.. ya en kötü bir yabancı ortak alırım,
 *yabancı olmazsa olmasın, çok kıymetli arslarım var, örnek sakarya.. örnek sancaktepe.. sur yapı durumu % 25 ama açıklama yok.
 *eylül ayı ve 3 çeyrek bilançolar..rysaş'ın bazı zorunlulukları falan derken.. hissedeki hareketlilik de çok manidar..
 * sonuç şahsım adına.. 0,61 maliyetlerim var 1,60 vermedim.. 1,71 vermedim..dolar bazlı geçmişe dönük değerleme yapmam.
 karar verdim oğluma hazine bırakcam.. ne zaman bulursa.. o zaman.. bulamazsa batsın umurumda değil.. gemide kaptan Durmuş )))
 ytd.. düşündüklerimi yazdım.. biraz da mizahi olsun..

- 

- 

Bir oyun dönüyor normal hareketler değil ama fiyatta hep aşağı geldi.Uzun bir süreç olacak.

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

- 

Tüm gün bekleyip 18.08den sonra 0,81den 250-300k almak... Yarın 82'den satmak için mi ?

- 

Kendim çalıp kendim söylüyorum.  Böle hisse olmaz olsun. Böle hisse olmaz olsun.

- 

Ne gûzel işte[emoji106]

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gönderi Kuralları
				Gönderi Kuralları

- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-  
Forum Rules

Yer İmleri