Arama sonucu : 4505 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ek alım yapacak nakitiniz yoksa mevcut malınızın %30 ila 40 ini uygun yerden satıp düşükten alırsınız. Maliyetiniz düşecektir ama bu sizi yanıltmasın. Zararınız aynı kalacaktır. Çünkü mevcut paranız ile alım yaptınız. Ek alım yapıp maliyet düşürmediniz.
    Sonuç olarak buradaki karınız hissenin sizin fiyatınıza gelmesini beklemektense hissede oluşan dalgalanmalardan faydalanmak.
    Mesela şu an zararınız 9500 lira. 4000 lotla her defasında 10 kademe yükseliş yakalasanız 400 tl karınız olur. Zor ama başka alternatif de görünmüyor. Zoren de bu daha da zor tabi.
    Bol kazançlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimim Guest
     Alıntı Originally Posted by roland00 Yazıyı Oku
    maliyetiniz çok yüksek buralar dip diye düşünüyorum ihtiyacınız yoksa ekranı kapatıp beklemek en güzeli
     Alıntı Originally Posted by roland00 Yazıyı Oku
    alacağınız kararın size kar getirmesini dilerim zor bi psikolojidir bilirim
    geçmiş olsun saygılar
     Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Ek alım yapacak nakitiniz yoksa mevcut malınızın %30 ila 40 ini uygun yerden satıp düşükten alırsınız. Maliyetiniz düşecektir ama bu sizi yanıltmasın. Zararınız aynı kalacaktır. Çünkü mevcut paranız ile alım yaptınız. Ek alım yapıp maliyet düşürmediniz.
    Sonuç olarak buradaki karınız hissenin sizin fiyatınıza gelmesini beklemektense hissede oluşan dalgalanmalardan faydalanmak.
    Mesela şu an zararınız 9500 lira. 4000 lotla her defasında 10 kademe yükseliş yakalasanız 400 tl karınız olur. Zor ama başka alternatif de görünmüyor. Zoren de bu daha da zor tabi.
    Bol kazançlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Şimdi kafamda oturdu bunu denemekten başka çare yok. Tekrar tekrar teşekkür ederim. uzun süre daha buralardayız.

Alıntı Originally Posted by benkimim Yazıyı Oku
    Şimdi kafamda oturdu bunu denemekten başka çare yok. Tekrar tekrar teşekkür ederim. uzun süre daha buralardayız.
    Yelloz hanım eksik anlatmış ya da ben öyle anladım o şekilde sadece zararınızı realize etmış olursunuz

Mevcut hisse adedinizin %1 ile yapıcaksınız bu işi Ve her seferinde %2 lik yukseliş yakalıcaksınız ki komisyon bedelinize yenik düşmüceksiniz

Biraz yalın anlattım ama anlamışsınızdır umuyorum

Ve ya baska bir bakış açısıyla mevcut hıssenızın %1 den daha buyuk hısse adediyle yaparsanız Yakalamanız gereken yukselış daha buyuk olmak zorunda olur ve zarar realize edersiniz durduk yere Daha azında ise komısyon oranınız kadar zarar yazarsınız

Yolunuz uzun ama başka seçeneğiniz de yok gibi malesef

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •