Sayfa 140/1030 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Reisin konuşmasından benim anladığım ithalat ihracat ile uğraşanlar dışındaki tüm kişi ve kuruluşların döviz bulundurması yasaklanacak gibi algıladım ... dövizdeki arkadaşlar konuyu araştırsınlar benim ki sadece kendi algım...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. nkolay oranı halen güncellenmedi
    adamlardaki rahatlığa bak

3. Erdoğan: Kim ki döviz talep ediyor, bunlar ilgili merciye şikayet edilmeli. İhracat ve ithalatla uğraşmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalı. Tüm tasarrufların dövizden TL'ye yönlendirilmesi gerekli.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    marifetli subeden kapat aç yapıldı oran 24 güncellendi
    İlk defa şubedan yapıldığını duyuyorum.Normalde olmaz öyle şey falan diyorlardı,demek para kaçmasın aman diyorlar.

5. Burgan hoşgeldin 27,50 verilmiş 100k ya teyit edebilir miyiz.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    İlk defa şubedan yapıldığını duyuyorum.Normalde olmaz öyle şey falan diyorlardı,demek para kaçmasın aman diyorlar.
    aynen para kaçmasın diye, para kaçmasın diye havada 8 takla atarlar. tabi bu işin raconu var, önce "sana sümü... mü atmam " tarzı yaklaşırlar. fakat sizin hamlelerinize göre söyledğim gibi hava da 8 takla atacak duruma gelirler.

herşey sizde bitiyor yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ne gerekiyorsa her seyi yapacaklar.
    Ne istiyorlarsa her seyi verecekler.
    Siz ne dediklerine degil ne yaptiklarina bakin.
    Ne kur sabitlemesi ne sermaye hareketi kisitlamasi hic bir sey gelmez gelemez. Isin ciddiyetinin ve verdikleri zararin farkindalar tek sorunlari bunu oy aldiklari kitleye anlatabilmek.
    Rahat olun ve Tr gibi bir ulkenin yuksek getiri nimetlerinden faydalanin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ne gerekiyorsa her seyi yapacaklar.
    Ne istiyorlarsa her seyi verecekler.
    Siz ne dediklerine degil ne yaptiklarina bakin.
    Ne kur sabitlemesi ne sermaye hareketi kisitlamasi hic bir sey gelmez gelemez. Isin ciddiyetinin ve verdikleri zararin farkindalar tek sorunlari bunu oy aldiklari kitleye anlatabilmek.
    Rahat olun ve Tr gibi bir ulkenin yuksek getiri nimetlerinden faydalanin.
    Syg,
    hoşgeldiniz dudu ağabey,

söylediklerinizin hepsi doğru, fakat bir ekleme yapmak istiyorum VERDİKLERİ ZARARI BİLEREK, İSTEYEREK VE ART NİYETLİ OLARAK VERDİLER..

BU SUÇTUR.. ben bunu esasen rte nin ve partisinin yaptığını düşünmüyorum.. fetö benzeri bir olay var,, ülke nin alınteri birilerine peşkeş çekiliyor, vatandaşlara kısıtlı gelir çok görülüyor, daha çok daha çok sömürmek istiyorlar, çalmak gasp etmek istiyorlar.

bunu yapan "bir akıl" kötü bir akıl.. zihniyeti bozuk bir akıl, bilgili, akıllı, zeki, kapasiteli.. AŞAĞILIK BİR AKIL..

syg,

Sayfa 140/1030 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •