Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
şekerbanka hiç bulaşmayın derim. zaten güncellenmeyen günlük gece gündüz hesabı var. onun dışında internet ve mobil bankacılık sistemleri rezalet. güvenlik adı altında kendi hesabınızda doğru düzgün işlem yapamıyorsunuz. bugün eft yapmak istedim fakat eft limiti 50bin miş. eft limitini arttırmak için şubeden yazılı onay vermek gerekiyormuş. şubeye gittim eft yapacağım dedim 100TL masraf çıkıyormuş. paramı elden alayım dedim, bankada 70k yokmuş. EFT limitini arttırın o zaman dedim, talebimi aldı fakat merkezden güvenlik nedeniyle eft transfer limitinin arttırılamayacağı yanıtı geldi. Sonra genel müdürlüğü ve BDDK'ya şikayet dilekçelerimi yazdım. şubeye yazılı dilekçemi verince işlemi 15dakikada hallettiler. ilk talebimin neden reddedildiği ile ilgili yazılı talep dilekçesi verdim. bakalım ne zaman cevap gelecek. Siz Siz olun, paranızı alamayacağınız, transfer edemeyeceğiniz bankayla çalışmayın.
ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
anlasılan bankalar tutturabildikleri rakama gore tutturabildikleri oranlardan baglamaya calısıyorlar bugun ..bankaların toplantı saati her pazartesi 11-12 arasıdır ..en dogru oranlar pazartesi ogleden sonra alınabilir ancak ..2 hafta icinde tum bankalara az cok yansır ..tam da 9 aylık bilanco kapama donemine denk geldi faiz artısı ..cogu mt kendileri ararlar 2 hafta sonra ..%30 gibi oranlardan baglanabilir .
Biraz once bir arkadasimin dolan vadesi icin aktifbank 32 gun vadeye %31 bono faizi vermis..%10 stopaj kesilecek....ayricanada gunluk nkolay bono faizleride pazartesi guncellenecekmiş....aktifbank " gel dediniz geldim iste.. benim adim tatar ramazan pazartesi gorusuruz" demiş....aktifli yoldaslar cok acele etmesinler...
Chucky..............yeşil
Simdi ing yi aradim. Kesinlikle 1 yildan sonra hosgeldin faiz oranlarina ceviremeyiz dedi. Bir de bazi musteriler 6 ay uzatma ile ilgili mesaj aliyorlar ama siz almadiysaniz yapamazsiniz dedi.
Dedim baska bankalar guzel oran veriyorlar. Onlarda haftaya guncelleyecekmis. Dedim begenmezsen maalesef baska bankaya gecebilirim dedim, siz bilirsiniz dedi.
[emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri