Sayfa 158/1030 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Üstad, Şubenizden mi aradılar?
    Hayır 444'lü hat arıyor. Ama MT'nizden de talep edebilirsiniz o da GM'ye talep edebiliyor hemen EFT sözü verirseniz.

Daha önce sık kullananları arıyorlar genelde. Ben 250-750 arası kullanmıştım kiraz hesabı.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Hayır 444'lü hat arıyor. Ama MT'nizden de talep edebilirsiniz o da GM'ye talep edebiliyor hemen EFT sözü verirseniz.
    Teşekkürler, Üstad.

Burgan temdit 26.5

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

4.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    şekerbanka hiç bulaşmayın derim. zaten güncellenmeyen günlük gece gündüz hesabı var. onun dışında internet ve mobil bankacılık sistemleri rezalet. güvenlik adı altında kendi hesabınızda doğru düzgün işlem yapamıyorsunuz. bugün eft yapmak istedim fakat eft limiti 50bin miş. eft limitini arttırmak için şubeden yazılı onay vermek gerekiyormuş. şubeye gittim eft yapacağım dedim 100TL masraf çıkıyormuş. paramı elden alayım dedim, bankada 70k yokmuş. EFT limitini arttırın o zaman dedim, talebimi aldı fakat merkezden güvenlik nedeniyle eft transfer limitinin arttırılamayacağı yanıtı geldi. Sonra genel müdürlüğü ve BDDK'ya şikayet dilekçelerimi yazdım. şubeye yazılı dilekçemi verince işlemi 15dakikada hallettiler. ilk talebimin neden reddedildiği ile ilgili yazılı talep dilekçesi verdim. bakalım ne zaman cevap gelecek. Siz Siz olun, paranızı alamayacağınız, transfer edemeyeceğiniz bankayla çalışmayın.
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    hicbir banka kasada nakti hazırda yoksa o kadar parayı zaten vermez ..sanslıysan o anda baskası para getirmisse anca alırsın ..20 k ustu her rakamı cekerken 1 gun onceden bankaya bildirmek zorundasın ki sana para ayırsınlar ..bunu bilmeyen cok var forumda .
    yazının tamamını okumaktansa sadece şubede para çekme olayına takıldınız sanırım. sizin anlayacağınız şekilde tek cümleyle söyleyeyim "EFT işlemimi yapmamak için elllerinden geleni yaptıklarını " anlatmaya çalıştım.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Ama gerekeni yapmışsınız sayın blade.

Çok iyi yapmışsınız. Elinize sağlık.

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    peki,

ünlü menkul değerler

32 gün filan yapabiliyor mu

syg,
    her türlü vade yapılabiliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Aktifbank 32 gun %31.50 verildi...pzt gunluk nkolay faizi %28 olacak..
    miktar nedir üstat?

8. Aktifbank 32 gun %31.50 verildi...pzt gunluk nkolay faizi %28 olacak..

bono için çok düşük %28 kaçmak lazım o riske girilmez... gece rahat uyumak gerekir...

ytd

Sayfa 158/1030 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •