Originally Posted by
blade
şekerbanka hiç bulaşmayın derim. zaten güncellenmeyen günlük gece gündüz hesabı var. onun dışında internet ve mobil bankacılık sistemleri rezalet. güvenlik adı altında kendi hesabınızda doğru düzgün işlem yapamıyorsunuz. bugün eft yapmak istedim fakat eft limiti 50bin miş. eft limitini arttırmak için şubeden yazılı onay vermek gerekiyormuş. şubeye gittim eft yapacağım dedim 100TL masraf çıkıyormuş. paramı elden alayım dedim, bankada 70k yokmuş. EFT limitini arttırın o zaman dedim, talebimi aldı fakat merkezden güvenlik nedeniyle eft transfer limitinin arttırılamayacağı yanıtı geldi. Sonra genel müdürlüğü ve BDDK'ya şikayet dilekçelerimi yazdım. şubeye yazılı dilekçemi verince işlemi 15dakikada hallettiler. ilk talebimin neden reddedildiği ile ilgili yazılı talep dilekçesi verdim. bakalım ne zaman cevap gelecek. Siz Siz olun, paranızı alamayacağınız, transfer edemeyeceğiniz bankayla çalışmayın.

Originally Posted by
trion
hicbir banka kasada nakti hazırda yoksa o kadar parayı zaten vermez ..sanslıysan o anda baskası para getirmisse anca alırsın ..20 k ustu her rakamı cekerken 1 gun onceden bankaya bildirmek zorundasın ki sana para ayırsınlar ..bunu bilmeyen cok var forumda .
yazının tamamını okumaktansa sadece şubede para çekme olayına takıldınız sanırım. sizin anlayacağınız şekilde tek cümleyle söyleyeyim "EFT işlemimi yapmamak için elllerinden geleni yaptıklarını " anlatmaya çalıştım.
ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri