
Originally Posted by
Antiseptik
[QUOTE
150 kişiyle kurulmuş, imtiyazlı kontrol ile sıkıştırılmış, kurucu ortaklarının hisselerini satıp gittiğinde gelecekte kimin tarafından yönetileceği muamma olan bir yapıdır.
Geçen yıl yapılan genel kurulda vekaleten temsil edilen, imtiyazlı pay satışı sonrası son genel kurulda vekaleten temsil edilmeyen, kuralları olmayan kişisel egolara göre değişen bir yapıdadır.
Kurumsal bir dayanağı olmayan, diğer kurucu ortaklar gibi bende satıp gidiyorum, kim yönetirse yönetsin denildiğinde bütün çıplaklığı ile ortada kalacak bir yapıdır.
Kurumsal ve vizyon sahibi kuruluşlara satılıp bu belirsizlik sona ermesi en büyük temenni olmalıdır.
En azından sahipsizlik gibi bir endişe ortadan kalkarak çok daha iyi yönetilerek çok daha hızlı büyüme sağlaması tartışılmaz bir gerçek olacaktır.
tek çıkış yolu bu
yoksa bu yolun nereye çıkacağı belli değil
borsa yatırımcılar içindir.
Yer İmleri