Sayfa 176/1030 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Muhabbetin başında ben Vakıf MT'sine sizin makaslar çok abartılı dedim. Döviz alım satımı HSBC ve Odea'dan yapıyorum buralarda makaslar 2-3 kuruş dedim. Bunun üzerine verdi o bilgileri. Gündüz 50.000 dolar üzeri, gece 100.000 dolar üzeri alım satım emirlerinde, piyasadaki en düşük makasla, sizin söylediklerinizden de küçük makaslarla işlem yapıyoruz dedi. Orada bir terim kullandı yabancısı olduğum için aklımda kalmadı, ama anladığım kadarıyla aynı TCMB alım satım kurlarındaki gibi 1 kuruş civarı makasla işlem yapıyorlar. 1 kuruş değilse de en fazla 2 kuruş olsa gerek, söyleminden böyle anladım.
    100pips demiş olabilir mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Parayı taşımadan, restleşmeden iyi oran vermiyorlar
    Her musteri hakkinda bir dosya var..
    Bir mudur gidince yeni gelene o dosyayi verir, ozellikle kredi musterilerinin bilgilerini hatta beraberce ziyarete bile giderler.
    Mufettis gelirse subeye kredi musterilerinden rastgele birisini secip hadi su musteriye gidelim der ve yola cikarlar eger mudur surasi mi burasi mi diye adres sorarsa gecmis olsun o mudur icin.
    Buyuk mevduat sahipleri hakkinda da faize ve riske duyarliligi konusunda, karekter yapisi hakkinda v.s bilgi toplarlar.
    Ona gore ne faiz teklif edeceklerini saptarlar.
    Kimisi subeye kirpar 0.25% kimisi korkar hepsini verir parayi kacirmamak icin.
    2006-2010 arasi 5 ayri kisinin yuklu mevduatinin toplu olarak pazarligini ben yaptigimdan bilirim.

Syg,
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben bugun konustum telefonda ve dedim ben 1.5 yildir musterinizim ama hosgeldinin 2 puan altinda faiz aliyorum. En azindan bunu hosgeldin seviyesine cekebilir miyiz dedim ve kapi orada dedi

Musteri temsilcisi bana bu bildirimden bahsetti ama ben almadim dedim.

Siz bir arayin ve buraya yazin, bana da ozel mesaj atarsaniz sevinirim.
    Ben ing e turuncu kullandıgım donemde, paranın tamamını eft yapmak istediğimde otomatik olarak oranı yukseltmeyi teklif ediyordu, denediniz mi?

Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Burgan 28 nasıl veriyor o/n sitesinde 22.50 hoşgeldin oranı bir de

Yatırım tavsiyesi değildir
    28 i bilemeyeceğim ama hemen hemen bütün bankalar, pazarlık ettiğinizde sitede yazan oranları aşıyorlar. Burgan saat 15 te 24 vermişti, o da 22.5 un üzerinde. Herkes zorlamadığı için de piyasayı daha rahat düşürebiliyorlar

Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Sınırsız yanlış yere gidebilir. Haklısınız internette ve mobilde 500K. Ama m.t., sizin verdiğiniz iban vs. bilgiyi merkeze bildiriyor, merkezden gelen aramada bir-iki güvenlik sorusu, anlık telefona gelen sms kodu sonrası 500K+ üstü eft'yi yolluyor, ücretsiz.
    Teşekkürler, Burganı tekrar kullanırsam işime yarayabilir

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Her musteri hakkinda bir dosya var..
    Bir mudur gidince yeni gelene o dosyayi verir, ozellikle kredi musterilerinin bilgilerini hatta beraberce ziyarete bile giderler.
    Mufettis gelirse subeye kredi musterilerinden rastgele birisini secip hadi su musteriye gidelim der ve yola cikarlar eger mudur surasi mi burasi mi diye adres sorarsa gecmis olsun o mudur icin.
    Buyuk mevduat sahipleri hakkinda da faize ve riske duyarliligi konusunda, karekter yapisi hakkinda v.s bilgi toplarlar.
    Ona gore ne faiz teklif edeceklerini saptarlar.
    Kimisi subeye kirpar 0.25% kimisi korkar hepsini verir parayi kacirmamak icin.
    2006-2010 arasi 5 ayri kisinin yuklu mevduatinin toplu olarak pazarligini ben yaptigimdan bilirim.

Syg,
    Syg,
    Teşekkürler Dudu üstadım değerli bir bilgi, bence bankaların oranları çarpıştırıp o 0.25 ya da her neyse şubede bırakmamak lazım

7. Sizce bankaların batma ihtimali var mı? yani bu kriz onlara sıçrarsa ne olur?

8. parayı döviz yapıp fiziki olark saklamayı bile düşünüyorum... faizi onların olsun...Korkayrum ondan

Sayfa 176/1030 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •