Sayfa 197/1030 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Opsiyon eskiden 100 bin dolardan yapılıyordu şimdi düştü mü o fiyatlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Opsiyon eskiden 100 bin dolardan yapılıyordu şimdi düştü mü o fiyatlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bildiğim kadarıyla şu an 50 bin dolar ve karşılığı oldu....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Vakıf, ziraat veya halkta mevduat hesabınız var mı diye kontrol etmek için. Bu üçünden birinden diğerine para yaşıyorsanız temdit olarak bakıyorlar. Yoksa hoşgeldin muamelesi görüyorsunuz.

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Anladım, teşekkür ederim

4. Su siyah fonlu siteye aylardır girmiyorum çoluk çocukla yorumlar dakkada 50 yorum yok böyle birşey ...ordan buraya transfer olan da olmuş sanıyorum oradaki yorumları bı oku gülmekten yaril yok faizler dusurcekmiste yok bir daha faiz artışı imkansizmista daha üniversite öğrencisi gelmiş yorum yapıyor yahu senin yaşın kaç basın kaç kaç kriz gördün bu ülkede ?piyasa tecrüben ne cevap koca bir 0...bu faiz nasıl dusurulcekmis bir daha faiz nasıl artirlayacajmis kardeşim senin MB da 500 milyar dolar falan varda biz mi bilmiyoruz
    ..4 yılda 135 milyar dolardan 69 milyar dolar kusura inmiş rezervin...faiz dusuruyorum artırmiyorum dediğin an o rezerv 1 ayda tükenir gider sonra ağaç kemiririz venezuellalilar gibi...bu söylemler aceba neden söyleniyor diye kimse dusunmezken sallayan çok ....mesela erken yerel seçim kapıda olamaz mı ? Marta kadar beklicekler mi ? .

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Su siyah fonlu siteye aylardır girmiyorum çoluk çocukla yorumlar dakkada 50 yorum yok böyle birşey ...ordan buraya transfer olan da olmuş sanıyorum oradaki yorumları bı oku gülmekten yaril yok faizler dusurcekmiste yok bir daha faiz artışı imkansizmista daha üniversite öğrencisi gelmiş yorum yapıyor yahu senin yaşın kaç basın kaç kaç kriz gördün bu ülkede ?piyasa tecrüben ne cevap koca bir 0...bu faiz nasıl dusurulcekmis bir daha faiz nasıl artirlayacajmis kardeşim senin MB da 500 milyar dolar falan varda biz mi bilmiyoruz
    ..4 yılda 135 milyar dolardan 69 milyar dolar kusura inmiş rezervin...faiz dusuruyorum artırmiyorum dediğin an o rezerv 1 ayda tükenir gider sonra ağaç kemiririz venezuellalilar gibi...bu söylemler aceba neden söyleniyor diye kimse dusunmezken sallayan çok ....mesela erken yerel seçim kapıda olamaz mı ? Marta kadar beklicekler mi ? .
    Net rezerv 18,2 milyar dolara kadar indi.Yani ŞAAAAAK diye bir kez 10 milyar dolar çakabilir.İkincisine pamuk eller cebe bademler durumu söz konusu...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    TMSF bir guvence sunmuyor, olayin yonu psikolijik.

Simdi soyle dusun. Insanlar zaten bankaya para koymasinda her zaman supheleri olmustur, bunun nedeni 2001 krizinde olan olaylar. Simdi diyelim ki bir banka batti ve musterilerin parasi odenmedi. Bu durumda sence insanlar paralarini bankaya koymaya devam eder mi ya da parasini bankada tutmaya devam eder mi. Tabiki etmez.

Devlet icin yastik altinda ki para yok hukmundedir, sisteme girmesi lazim. Bu yuzden devlet boyle bir risk almaz/alamaz

Ben ne diyorum devlet gider para basar yine oder parayi. Insanlarda merkez bankasi karsiliksiz para bazamaz diye bir algi var. Bu dogru degildir. Para her daim karsiliksiz basilir. Karsillikla para basma islemini en son 1974 ABD yapmistir ve sonrasinda bundan vazgecilmistir. Devlet istedigi kadar para basabilir, bunda bir sikinti yoktur. (Bunun handikakip ne kadar cok para basilirsa, arz fazlasi olusacagidan paranin degeri duser, enflasyon yukselir)

ING olayina gelince. Bir zaman once kampanyalarda vardi ama simdi bende bulamadim ama kesinlikle devam ediyor. Cunku musteri temsilcisi dun gorustugumde bunu bana satmak istedi. Yanlis hatirlamiyorsam 100k icin 1k oduyorsunuz.
    Evet devlet ne yapar ne eder para basıp öder ancak imar bank olayını unutmayalım x banka bugün öyle bir konuma getirilirse neler olucak onada bakmak lazım

Malum bir donanım sitesinde n kolay bono pazartesi 28% olacakmış diye okudum. Mk 26.5%.

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    "Şu an sabır safhamdır ve bu sabır bir yere kadar" derken ne demek istiyor acaba
    Kafasında neler var çok merak ediyorum
    Faiz artışının sebebi doları dizginlemekti. 460milyar dolar borç, TL değer kaybettikçe ödenemez hale geliyor. Ancak, faize mesafeli oluşları nedeniyle (yani yeni faiz artışına soğuk duracakları için) dolara başka yöntemler ile baskı uygulayacaklardır. Vatandaş dolarını bozmadığı için Neler olabileceğini tahmin edebilirsiniz...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 197/1030 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •