Opsiyon eskiden 100 bin dolardan yapılıyordu şimdi düştü mü o fiyatlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Opsiyon eskiden 100 bin dolardan yapılıyordu şimdi düştü mü o fiyatlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su siyah fonlu siteye aylardır girmiyorum çoluk çocukla yorumlar dakkada 50 yorum yok böyle birşey ...ordan buraya transfer olan da olmuş sanıyorumoradaki yorumları bı oku gülmekten yaril yok faizler dusurcekmiste yok bir daha faiz artışı imkansizmista daha üniversite öğrencisi gelmiş yorum yapıyor yahu senin yaşın kaç basın kaç kaç kriz gördün bu ülkede ?piyasa tecrüben ne cevap koca bir 0...bu faiz nasıl dusurulcekmis bir daha faiz nasıl artirlayacajmis kardeşim senin MB da 500 milyar dolar falan varda biz mi bilmiyoruz
..4 yılda 135 milyar dolardan 69 milyar dolar kusura inmiş rezervin...faiz dusuruyorum artırmiyorum dediğin an o rezerv 1 ayda tükenir gider sonra ağaç kemiririz venezuellalilar gibi...bu söylemler aceba neden söyleniyor diye kimse dusunmezken sallayan çok ....mesela erken yerel seçim kapıda olamaz mı ? Marta kadar beklicekler mi ? .
Malum bir donanım sitesinde n kolay bono pazartesi 28% olacakmış diye okudum. Mk 26.5%.
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz artışının sebebi doları dizginlemekti. 460milyar dolar borç, TL değer kaybettikçe ödenemez hale geliyor. Ancak, faize mesafeli oluşları nedeniyle (yani yeni faiz artışına soğuk duracakları için) dolara başka yöntemler ile baskı uygulayacaklardır. Vatandaş dolarını bozmadığı için Neler olabileceğini tahmin edebilirsiniz...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri