Opsiyon eskiden 100 bin dolardan yapýlýyordu þimdi düþtü mü o fiyatlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Opsiyon eskiden 100 bin dolardan yapýlýyordu þimdi düþtü mü o fiyatlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Su siyah fonlu siteye aylardýr girmiyorum çoluk çocukla yorumlar dakkada 50 yorum yok böyle birþey ...ordan buraya transfer olan da olmuþ sanýyorumoradaki yorumlarý bý oku gülmekten yaril yok faizler dusurcekmiste yok bir daha faiz artýþý imkansizmista daha üniversite öðrencisi gelmiþ yorum yapýyor yahu senin yaþýn kaç basýn kaç kaç kriz gördün bu ülkede ?piyasa tecrüben ne cevap koca bir 0...bu faiz nasýl dusurulcekmis bir daha faiz nasýl artirlayacajmis kardeþim senin MB da 500 milyar dolar falan varda biz mi bilmiyoruz
..4 yýlda 135 milyar dolardan 69 milyar dolar kusura inmiþ rezervin...faiz dusuruyorum artýrmiyorum dediðin an o rezerv 1 ayda tükenir gider sonra aðaç kemiririz venezuellalilar gibi...bu söylemler aceba neden söyleniyor diye kimse dusunmezken sallayan çok ....mesela erken yerel seçim kapýda olamaz mý ? Marta kadar beklicekler mi ? .
Malum bir donaným sitesinde n kolay bono pazartesi 28% olacakmýþ diye okudum. Mk 26.5%.
ONEPLUS A5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz artýþýnýn sebebi dolarý dizginlemekti. 460milyar dolar borç, TL deðer kaybettikçe ödenemez hale geliyor. Ancak, faize mesafeli oluþlarý nedeniyle (yani yeni faiz artýþýna soðuk duracaklarý için) dolara baþka yöntemler ile baský uygulayacaklardýr. Vatandaþ dolarýný bozmadýðý için Neler olabileceðini tahmin edebilirsiniz...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri