Sayfa 126/1000 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

böyle bir haberler var doğrumu ?

çoğu inşaat şirketi batmış.

200 şirket iflas anlaşması yaptı

https://mobile.twitter.com/Ekonomini...03192913915905

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi bu arkadaş vergi dairesine 5 yıl içinde çarpılmazsa bile dolar bazında zararda.Zaten vergi dairesi yakalarsa sittin sene ev işine falan uzak bakar.Ya da her kuruşu beyan eder ve bizim memlekette emlak alım satma işinin her şey raconuna göre yapılırsa ne kadar zevksiz olduğunu anlar.
    hay maliye kovalasın sizi ne meraklı çıktınız...

şimdi 111 bin doları tuvalet kağıdına yatırıcam ozaman siz yaptığım karı görün

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    İhbarcıya %10 ödül vardı galiba
    böylelerini devlete bir faydam olsun diye bildirecen
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    böylelerini devlete bir faydam olsun diye bildirecen
    okadar faydasız bir elemanım diyorsun

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku

hem vergi kaçırıyonuz hemde altınıza kaçırıyonuz sanırım o akdarlık tuvalet kağıdı yedi sülalenize yeter
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku

Bak yakalandın...efendim unuttunuz...111 i 6.60 dan satmıştır hani😁😁😁 ama tuvalet kağıdı yatırımız olabilir...ama onu 7 ye vurduğu ilk gün yapmanız gerekirdi...baya bı zam geldi onada😁😁😁

okadar faydasız bir elemanım diyorsun
    hayır canım senin ihbar ödülünüde almayacan bedavaya bildirecen dedim.
    bir halt olacağı yok.

Hey allahım ben dört yıl önce bu nedenden arandım.Haklı olduğum halde 100 bin liraya yakın ceza kesmişler.Dava açtım yerel mahkeme bu vergi asılsızdır dedi.Vergi mahkemesi temyiz etti.Yüzde yüz haksız oldukları konuda temyiz ettikleri davada avukatlık gideri için vergi mahkemesi yazı yolladı ,açtım telefon, gidin işinize dedim vergi mahkemesi avukatı mevzuatı bilmiyordu.Temyiz ettiği kesinleşmemiş davanın avukatlık ücreti alınabilir sanıyordu.Siz kıdemli bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı değilsiniz sanırım.Bizim memlekette işler aziz nesin hikayelerindeki gibi yürür.Aklınız varsa burda yazılanlara dikkat edersiniz.Hemen hemen her konuda yetkin insanlar var burada, yazdıkları size sadece fayda getirir.Değilse vergi dairesinden umarım yazı falan gelmez.İsterseniz milletin kafasını şişirmiyeyim ben size özelden vergi dairesi beni nasıl bulmuş nasıl alım satım cezası kesmiş.Ne kadar haksız işler yapmış anlatırım.Milletin vaktini almıyalım.

Sayfa 126/1000 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •