Sayfa 140/1000 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Ne utanmaz adamalarınız siz. Çalınan mesaiymiş. Peşine düşmüş.
    Devletin çalınan paralarının peşine düşüp hesabını sorsana ? Peşkeş çekilen malların peşine düşsene ? Çocuklarının çalınan geleceğini geri almaya çalışsana.
    Sanki sen çalışırken robot gibi ara vermeden çalışıyorsun. Adam işini yapar yazar sana ne
    adamın gucu 1 elma calmaya yetıyor 100 elma calacak gucu olsa 100 elma calacak ben zıhnıyetten bahsedıyorum senın yukarıda bahsettıgın seylerden hıc farkı yok zıhın fukara olunca akıl ne yapsın
    BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

2.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Sanki gündem değiştirme gibi gelmiyor bana. Hazineden gelen tın tın sesi bu. Bir de fırsat bu fırsat dış güç kriziyle neye konarsak kar düşüncesi gibi.
    Sabır safhası MB ile ilgiliydi. Kendini MB Başkanı atayacak. Yolunu yaptı )
    valla işbankasına konmak karmı zararmı bilemeyeceğim. şu bankalar hakkında manüpilasyon kanunu olmasa daha rahat konuşacağım ama Fitch'in raporunu okumanız yeterli olur heralde. onlar döte döt diyolar zaten.

bana kalırsa işbankasının TMSF'ye yıkılma olasılığı üzerine konulmasından daha yüksek.

3. mb nin faiz arttırımı öncesi bilinçli olarak dolar yükseltildi 6.50 , 6.55 ten millete dolar yedirdiler sözünü herkes yanlış anlama gayretinde (reelden tanıdığım arkadaşlar) dolar nasıl olsa tekrar yükselecek diyorlar.. haklısınız bizde biliyorduk doğru fakat al-sat, trade denilen birşey var..

şuan 6.50 den dolar satan 6.25 ten bile dolar alsa yine mevcut dolarını arttırmış olur. kaldı ki 6 tl civarı dolar toplayanlar oldu.

tabi riskli iş .. (duyum almayanlar için) riske girmiyorsan yapmazsın o başka mesele (bende yapmadım) 6.50 den dolar sattılar diye bu dolar öldü-bitti anlamına asla gelmiyor..

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    bızım buralarda 1elma calanada 100 elma calanada hırsız derler sız orada ne derler bılmıyorum hırsız hırsızı savunuyor allahım aklıma mukayet ol mesaıden calmıssa ne olmus dıyor adam sana ben nasıl cevap wereyım ?????
    Verimli çalışma vs gibi konulara girmek gereksiz seninle.
    Yeterince dürüst müsün söylediklerinde görelim. Hadi bakalım şimdi 100 elma çalanlardan bahset. Neleri çaldılar, kimler çaldı. Yaz tek tek. Hadi
    Hırsıza hırsız de. Büyüklerine ama önce. Hadi

5. Isbank mevzusu tehlikeli gundem degistirme ile baslar olmayacak yerlere gelebilir
    Isbank mevzusu 10 yapabilir dolari
    Dolar bunlar yuzunden cikiyor bakın der ;)

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    adamın gucu 1 elma calmaya yetıyor 100 elma calacak gucu olsa 100 elma calacak ben zıhnıyetten bahsedıyorum senın yukarıda bahsettıgın seylerden hıc farkı yok zıhın fukara olunca akıl ne yapsın
    Benim zihnim seninkine pat pat yapar. Meraklanma sen hiç

7.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Yeterince dürüst müsün söylediklerinde görelim. Hadi bakalım şimdi 100 elma çalanlardan bahset. Neleri çaldılar, kimler çaldı. Yaz tek tek. Hadi
    benım bu zıhnıyete verecegım cevap

8.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    once 1elma calanı bulursun onu 1000 elmalık yere getırırsın oda 100 elma calar anladın ??? mesele ZIHNIYET kardesım anladın hadı gule gule

Sayfa 140/1000 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •