Sayfa 439/1013 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    3.6768

2. Zeybekçi reyiz demişti ama. İstikrar sürüyor Türkiye büyüyor.

Ucuz dolarlar yuppy

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    globalde dolar devri kapandı artık. bulduğunuz heryerden fx e bulaşmadan altın stoklayın.

fed masalları altını durduramıyor artık .

dünya trump gerçeği ile daha yeni tanışıyor.
    Bende arasira dolara sadece TL bazinda bakmayin global olcekte takib edin diye yaziyorum.
    Dolar cokermi cokmezmi bilemem Ama Global pariteler karsisinda USD nin 10 yillik yukselis trendinin bittigini yada bitmeye yakin bir evrede oldugunu dusunuyorum......

Gecirdigimiz kotu olaylar ve pompalanan karamsar senaryolar etkisiyle halk oldukca dolarize olmus durumda ve cogu dolarda daha buyuk bir yukselis beklentisi icinde bekliyor.....

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Faik Öztrak†@faikoztrak

Sn.Şimşek: "Maliye politikasındaki gevşeme geçici".

Türkçe meali referandumdan sonra Hükümetin EVET kampanyasının tüm yükü milletin sırtında.
    Bu hukumetin en hassas oldugu nokta mali disiplindir. Mali disiplin Kamu maliyesinin can simidir.
    Turkiye yasadigi bunca olaylar ve reel sektorun bunca sikintilarina ragmen hala buyuk bir kriz yasamdiysa bunun nedeni guclu kamu maliyesinin durumudur.

Hukumetin baltayi tasa vuracagini sanmiyorum.

Eurobond olabilir, 6 ayda bir odemeli yillik %6 getirisi var su aralarda, o kadar buyuk para icin mevduat faizi yazik zaten.. (stopaj yok)

6 ayda bir 30 bin usd alirsiniz (kupon odemeleri) aylik 5 bin usd olur (en az 2X daha iyi brut faize gore bile)

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    35 yıllık inşaat mühendisiyim. Eşimin rahatsızlığı dolayısı ile emekli oldum.
    Eşim de inşaat mühendis. Son 10 yıldaki toplam birikimimiz 1 milyon dolara ulaştı.
    Bu paranın şuan aylık faiz geliri 2500 dolar.
    Alternatif yatırım önerisi arıyorum. Teşekkürler.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Arkadaslar...................

alinti yaparken bir kac cumle uzerinden alinti laya bilir misiniz........
    tumunu alinca o mesaja kocaman sayfa eklenmis oluyor

Bunu neden bu aptal kutusu TV ler icin de yapmiyorlar, dizi aralarinda dakikalarca yayinlanan reklamlarin siralanmasi nin o kadar zor bi programi olmasa gerek; hatta odemelerini de firmalara kabul ettirebilirler. Sizin reklamlar su veriler nedeni ile bugun 6 kez yayinlandi sizinki ise oncelikle talep olmadigi icin sadece bir kez yayinlandi yada su dizideki kizin ruj rengi sonucu gece 02-03 arasi bes kez yayinlanmasi program algoritmasi ile saglandi gibi..........

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Arkadasiniz daha once bunu almis akil danisiyorsunuz. 5-10 dakka konustuktan sonra telefonu kapatip internet actiginizda karsiniza buzdolabi reklamlari cikiyor.

Google telefon konusmalarini algiliyor arkadaslar.

Sanirim paranoyak oldum ben

Su aklima geldi, ben ilk okulda iken herkes yaz tatilinde koy une giderdi, sinifta bir ben birde bi arkadas disinda herkesin koy u vardi, way be................
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

siz koyluk yerde neden yildiz gormediniz onuda anlamadim. Anlayan varsa ogrenmek isterim

Bu kisinin maasi nedir 150bin tl filan aylik aliyor mu, yarisma sunan bile aliyor cunku (atv)
    2007 kaynakli bilgiye gore 60bin usd, 2009a gore 200bin tl... Esra Erol 1.1 milyon tl aylik..

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Birde Müge Anlı var ben eskiden çok kızardım bu kişiye ama sonra anladım insanlar çaresiz kalıp çıkıyor ve kadın olayları bir şekilde aydınlatıyor ayrıca devlet bu kadına maaş ödemiyor...

Yani bizden vergi almıyor şuan bu kadın ama insanlara hizmet sunuyor, en azından ben böyle görüyorum şuan...

Sayfa 439/1013 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •