Originally Posted by ASAP Nazar değmesin diye mi bu sessizlik? Benim açımdan; 9.38TL üzeri kapanış hoj, 9,44TL üzeri cillop, 9,48 üzeri 5.vites. aynen öyle malum mehter hissesi bu ileri geri ama malı aldılar tamamsa kopar gider
Originally Posted by CPA Kanalistanbul yapilmasi zor ancak basarilabilirse bence ideal bir urun betonislerinde CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yurtdışına satsak daha iyi aslında
Bu sefer yarını da beklemedi
Originally Posted by freedım Bu sefer yarını da beklemedi Lakin gün de bitmedi henüz. Bugün en azından 9.38TL üzerinde kapatmasını umuyor, diliyorum.
Originally Posted by ASAP Lakin gün de bitmedi henüz. Bugün en azından 9.38TL üzerinde kapatmasını umuyor, diliyorum. Vay arkadaş! Paso aynı alavare-dalavere... Milleti dökene kadar da böyle gidecek sanırım. Seansı 9.38 den kapat. Karanlık odada 9.39 u al. Sonra 9.39 a 70.000 lot mal koy... Peeehhhh.
PITE şöyle oluştu bugün:
Tebrikler ASAP hocam
Originally Posted by poem Tebrikler ASAP hocam Teşekkürler üstadım. Her ne kadar mızmızlansak da, tarihi yüksek, tarihi kapanış. Hakkımızda hayırlısı... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri