Sayfa 550/1032 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    OVP MOVP bence tras arkadaslar - Buyuk oyuncular TR hatta genelde EM shortluyorlar bu trend bitene kadar biz surunuruz.. Ha Halkbankin tabi Brunson OFAC vs ek durumlari var o cozulurse fair valuesu olan 10 lara hareket edebilir ama rally vs cok zor..

EMlere cokme trendidin FED destekli olduguna dair dusunceler var - bunku FED EMlere cokunce ABD de enflasyonun arttigini gozlemlemis.. Bu yuzden buyuk para EM'lerden yana degil ve bir muddet daha boyle gidecek gibi...

Bu arada OFAC in basina deputy director olan teyze atanmis - ozgecmisine pek bakamadim ama oyle neocon vs bir tipe benzemiyor..
    OVP, Merkezin Faiz artirmasi vesaire Yabanci icin bisey ifade etmiyor genelde. Herkes Ulkeyi Erdoganin Yonettigini, Onun da mantiksiz hareketlerinin farkindalar. Bu da Yabanciya guven vermiyor. Onlarda gelip yatirim yapmiyorlar.
    Almanyada Bir bankada Yazilim Muhendisiyim. Arasira isim geregi Finans tarafindakilerle toplantilara giriyorum. projede yer alan 2 Turk Oldugunu bildikleri icin toplanti oncesi veya sonrasi saka ile karisik Turkiyeden bahsediyoruz. Turkiye denince karamsirlikla baktiklarini, Nedenin de Erdogan oldugunu onlarda soyluyorlar. UNPREDICTABLE LEADER....Boyle tahmin ediyorlar. Onlarda gelip yatirim yapmiyorlar. Guven Duygusunun da nasil gelecegi mechul

2.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    OVP, Merkezin Faiz artirmasi vesaire Yabanci icin bisey ifade etmiyor genelde. Herkes Ulkeyi Erdoganin Yonettigini, Onun da mantiksiz hareketlerinin farkindalar. Bu da Yabanciya guven vermiyor. Onlarda gelip yatirim yapmiyorlar.
    Almanyada Bir bankada Yazilim Muhendisiyim. Arasira isim geregi Finans tarafindakilerle toplantilara giriyorum. projede yer alan 2 Turk Oldugunu bildikleri icin toplanti oncesi veya sonrasi saka ile karisik Turkiyeden bahsediyoruz. Turkiye denince karamsirlikla baktiklarini, Nedenin de Erdogan oldugunu onlarda soyluyorlar. UNPREDICTABLE LEADER....Boyle tahmin ediyorlar. Onlarda gelip yatirim yapmiyorlar. Guven Duygusunun da nasil gelecegi mechul
    Aynen oyle.. Reisin susup Atari birakip normallesmeye gitmesi lazim.. Yoksa yerel secimlerde ANAP gibi hezimete ugrayacak olan da memlekte olacak...

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Aynen oyle.. Reisin susup Atari birakip normallesmeye gitmesi lazim.. Yoksa yerel secimlerde ANAP gibi hezimete ugrayacak olan da memlekte olacak...
    Yerel secimler nedir, onemi nasil?

6'da sikistiracaklar Papaza kadar onceden anlasildigi gibi. Hep su kademeci tayfasi her gun. Altina giren yok tahtanin. En iyisini arkadasim yapmis vallahi. %8 yukarida satis icin 1 tane koymus. Gerceklesirse zincir alim serbestten. Yukllu de alacak. Yani %8'den %10'a kadar o surer otomatik alimiyla.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sen kalk saatlerce günlerce kafa patlat, grafik çalış, hesap kitap yap, üç kuruş kazanacağım diye pozisyon al, hevesle takip et, sonra sayın cumhurbaşkanı çıksın senin şirketin hakkında bir açıklama yapsın, öyle ki başkası bunları söylese ertesi gün banka kanununa muhalefetten tutuklanır (bkz. halkbanka gelecek ceza hakkında attığı tivit nedeniyle tutuklanan iyiparti başkan yardımcısı, sanırım hala tutuklu), senin hisse güm aşağıya insin.

Bugün borsa için kendime belirlediğim sınırı aşarak fazladan para soktum ve ek iş bankası aldım.
    Mezun olduğumda bir yıla yakın iş bankası iştiraki bir şirkette çalışmıştım mühendis olarak, ekmeklerini yedim, gönül borcum vardır, bu kadar destek olabildim ben de..
    Keske Is Bankasina baksaydim en basindan senin "gonul borcu" gibi. Getirdigim parayi guvenip koyacak yer bulamiyordum vaktinde. Is Bankasina gitmisti.

5.  Alıntı Originally Posted by ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    aynen oyle.. Reisin susup atari birakip normallesmeye gitmesi lazim.. Yoksa yerel secimlerde anap gibi hezimete ugrayacak olan da memlekte olacak...
    iddiaya giren varsa buyursun yerel seçimlerde akp en az % 55 alır türkiye genelinde, muhalefet mi var? Devlet desteği arkasında olana verecek halk yerel seçimlerde

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Senin durumuna gercekten uzuluyorum arkadasim. Taksi olayin ne oldu? Ev almissan onlar da batmistir.

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    iddiaya giren varsa buyursun yerel seçimlerde akp en az % 55 alır türkiye genelinde, muhalefet mi var? Devlet desteği arkasında olana verecek halk yerel seçimlerde
    Kabul - ekonomi boyleyken yerel secimlere girsin Istanbulu kesin Ankarayi da %80 kaybederler.. Hele Muharrem Ince Istanbuldan aday olursa coktan gitti bile Istanbul - cunku bu faiz lobisi bilmemne zirvaliklarina ancak Anadolu Insani inanir - ki onlar da bir yere kadar inanir... Referandumdan NET daha kotu bir tablo olacak AKP icin...

bedelli beklentn var mi bu hissede trendhound.?
    baska sorum yok simdilik..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 550/1032 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •