Sayfa 494/930 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Sn Serkan CDSlere siz dikkat cekmistiniz .

Bizim portfoyun goctugu 9 Agustosta CDSler 400lerden 540lara sert bir yukselis yasamisti. Agustosta 600e kadar yaklasinca bizim portfoy 1.3lere kadar geldi. CDS seviyesi halen normale donmus degil ama 440a gevsemesi bile portfoyu 10 kurus arttirdi. Simdi bu risk algisi duserken bizim hissenin fiyatinin artmamasi, 74-73ten satis gelmesi bana firsat olarak geliyor.

kendi acimdan Marta kadar 1.45-1.6 arasi portfoy degeri 0.9-1.1 tl arasi hisse fiyatiyla, 0.74ten girildigini dusunerek 5 ayda %22-%40 arasi getiri firsati goruyorum.

Gecen yil kasimda yapilan alimlar temettuye kadar bundan fazlasini sagladi. Kasimda alan 5 ayda %35-40 arasi getiri yakaladi.

Yani mevduat ya da diger hisseler cazip olabilir ama buradaki risk oranina gore getirinin cazip hale geldigini dusunuyorum.
    Hesap doğru Ancak bu sefer risk her zamankinden daha fazla. Geçen yıl faizler %10-12 civarındayken %35 çok iyi getiri denilebilirdi şimdi faizler %24 stopaj %5 olunca %25 -40 getiri cılız kalıyor. Diğer tarafta da dolar alanlar var faizlerin %30a gitmesini bekleyenler var.
    Beklentim isyat icin yukarı hareketini daha geç yapması yönünde. Ocak ayı belki de subat ayında hızlı bir yükselişe geçebilir. Tabi beklerken kaçırma ihtimali de var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Abiler ruzgari karsilarina almaktan cekinmiyor.
    2.15 milyon doloresle yeni short pozisyon almislar dolara karsi.

Azcik da borsaya karsi short almislar.

Bu adamlar gercekten nerede yasiyor?

Ben ciddi ciddi kasit ariyorum artik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Abiler ruzgari karsilarina almaktan cekinmiyor.
    2.15 milyon doloresle yeni short pozisyon almislar dolara karsi.

Azcik da borsaya karsi short almislar.

Bu adamlar gercekten nerede yasiyor?

Ben ciddi ciddi kasit ariyorum artik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Rüzgarı karşılarına almıyorlar çünkü elinde dolar olmadan dolar kısa pozisyon,
    elinde hisse olmadan da bist kısa pozisyon almıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Mayista portfoy degeri 1.35 iken hisse gederi 0.8lerdeydi.

Cuma portfoy 1.39u gordu, bugun 1.38 yani portfoy eski araligini dahi gecti ama 0.74ten surekli satis geliyor..

Bu fiyata zararina satan neden satiyor anlamiyorum. Ben 73-74-75 ten alim yaptim. Faiz artisi sonrasi piyasa sakinlesti, bu isyat portfoyune olumlu yansiyacak dusuncesindeyim cunku paranin %30dan fazlasi repo, para piyasasi yani vadesi dolan para direk faiz artisindan olumlu etkilenecek. Ozel sektor kagitlarinda da degisken faizli olanlar da ayni sekilde tabi.
    78e kadar kıpraştı,

Vayyyy yaşam belirtileri göstermeye başladı

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    78e kadar kıpraştı,
    .78 den bir miktar (portföyün 1/8 kadarı) verdim. tekrar .74 olursa alırım yoksa gelen parayı mevduat yaparım.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    .78 den bir miktar (portföyün 1/8 kadarı) verdim. tekrar .74 olursa alırım yoksa gelen parayı mevduat yaparım.
    Aklın yolu bir. Aynen ben de 72'den aldıklarımı verdim 77'den. Eskiden olsa "ne olursa olsun satmam kesinlikle" derdim ama artık 72-73 olmadan alımı düşünmem.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Aklın yolu bir. Aynen ben de 72'den aldıklarımı verdim 77'den. Eskiden olsa "ne olursa olsun satmam kesinlikle" derdim ama artık 72-73 olmadan alımı düşünmem.

0,72 satışa gelmiş miydi ki?
    0,73 satıştaydı en düşük sanırım.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

Sayfa 494/930 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •