Evet oranın %0.5 ila 1 puan arasında düşük kaldığını fark ettim. Diğer bankanın MT'sini gözümün tutmaması nedeniyle şimdilik birşey yapmadım. En kısa sürede gözümün tuttuğu bir mt'ye sahip rekabetçi bir banka bulmalıyım.
Ayrıca EFT'den ücret almıyorlardı. Ondan da 5TL almaya başlamışlar. Sordum artık masrafsızlık tanımlayamıyorlarmış. Forumdaşlar Burgan'da sizde durum nedir?. MT'ye çok mü yüz verdik nedir?
İsterlerse yapıyorlar.Bir uğraşayım,olursa falan diyerek..Burgan da bir dezanantaj ,zaten fazla şubesi yok,şube ve mt değiştiremiyorsunuz,bir süre sonra birbirinizden sıkıldığınızda bu tür durumlar yaşanıyor.
Üstat ,bankada MT çok önemli..Benim burganda eft muafiyeti haziranda bitti..Bu ay paramın yarısı tekrar burgana taşıdığımda MT sağolsun yıl sonuna kadar tekrar eft muafiyeti tanımladı...
Originally Posted by Jordan
Geçen hafta tek seferde 500k ya kadar ücret almadılar. Şu an Burganda mevduat yok, günceli göremiyorum
Originally Posted by yuji
Burgan'da ben de sıfırlayamadım eft'yi.
MT en az 1 TL yapabiliyorum dedi
Originally Posted by BOZDOĞAN
İsterlerse yapıyorlar.Bir uğraşayım,olursa falan diyerek..Burgan da bir dezanantaj ,zaten fazla şubesi yok,şube ve mt değiştiremiyorsunuz,bir süre sonra birbirinizden sıkıldığınızda bu tür durumlar yaşanıyor.
Forumdaşlar EFT ve mevduat ile ilgili detay bilgi için teşekkürler. MT'ye ilettim. Artık kendi bileceği bir iş. Zorlarsa ileride ne olacağını anlamıştır sanırım.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri