Sn Se-M,
Pastaları sadece krdmd için değil de,
Günlük aracı kurum işlemleri için de verirseniz çok iyi olur. Değerlendiririz akşamları.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okul mesaisinden sonra iki çocuk mesaisi başlıyor benim için. Bu yüzden yazın olduğu gibi katılamıyorum topige. Aman sahipsiz kalmasın buralar.
USD. TL
Bugün için kırmızı var gelmeli demiştim ama gelmedi maalesef.
20 Eylül Perşembe hükümet OVP açıklayacak. O açıklamaya kadar da sanırım çalkantı yapmaya devam edecek bu meret. 240 dakikalık grafikte kırmızı düşen kanal üst bandı aşağı yukarı 4.46-48 den gecitor bugün. Düşen kanalı yukarı geçmesin diye bekliyorum.
Usdtl
Bu da usdtry grafiği ve bu da günlük grafik. Sistem bölümünde farklı bir bakış koydum burada. Önceki grafikte tam dipten döndüğümüzu gördük birkaç gündür. Bu grafikte ise beklediğim düşüşün nedeni var.
Dün de bahsetmiştim. Dolar grafiksel olarak ortalamalara uymadan aşırı alim yaptı ilk defa. Bunun tam tersi, simetrisi olarak aşırı satım ihtimali var demiştim. Ben halen bu grafikteki mavi desteğe kadar bekliyorum bu doları. Orası muhtemelen 4.85 seviyesi olacak.
6.50 üzerinde düşüş senaryoları iptal olur. 6.50 altında kaldıkça hedefim 4.85 ' tir.
Krdmd ye gelecek olursak. OVP öncesi bugün de yatay takılabilir belki ama 4.30 üzerinde kaldıkça 4.77 hedefi için güç topluyor olarak bakıyorum.
S.A. Gününüz aydın kazancınız daim olsun.
Pivot : 436
Destekler: 431 - 428 - 423
Dirençler: 439 - 444 - 447 Bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri