Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolar faizi de çok ateşli durumda 7.80 den bağlayan var aylıkta

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by zampard Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    doğru bildiklerini ters yüz edip kimseyi üzmek istemem ama şunu yazayım:

bu ışıkların nedeni gece vakti sokakları şehirleri falan aydınlatmak değil. bu aydınlık, kapitalist sistemin insanları mümkün olduğunda çok çalıştırmasının yan etkisinden başka bir şey değildir.

eğer gecelerin de aydınlık olması isteniyorsa, bunu yapmak için milyarlarca ampül üretip şehirleri bunlarla donatıp bunları yakacak elektriği üretip, dağıtıp bütün bu sistemi idame etmek yerine, dünyanın yörüngesine güneş ışığını dünyanın gece kısmını aydınlatacak şekilde yansıtacak yeterli büyüklükte aynalar yerleştirmek yeterli olurdu.

ama yazdığım gibi maksat aydınlatma yapmak değil insanları eşşek gibi çalıştırmaktır. ama insanların layık olduğu ve kendilerini en mutlu hissetlikleri sistem kapitalizmdir. bu sistem insanların genel zeka seviyesine en uyumlu sistemdir...
    saçma, bu ışıklar gelişmişlik göstergesi bile olabilir, komünist sistemde k. kore nasıl çalışıyor bir bilginiz var mı? olduğunu zannetmem, eşşek gibi onlar da çalışıyor olabilir mi?
    Sn. zampard tam üstüne üstüne bastınız..ayağınızı kaldırınız..beğeniriz beğenmeyiz ayrı konu ama resimleri aldığım yazıda gece alınan bu uydu fotoğrafları gelişmişliğin bir ölçüsü olarak inceleniyordu..mesela:

3. Alım satım marjı en düşük döviz alım satımı nereden yapabilirim

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Balık halinde hamsi kutu ile 10-20 tl arası değişiyor .

8-15 kilo arası balık oluyor kutulara göre 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. Hamside yukselis kacinilmaz

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

6.  Alıntı Originally Posted by zampard Yazıyı Oku
    saçma, bu ışıklar gelişmişlik göstergesi bile olabilir, komünist sistemde k. kore nasıl çalışıyor bir bilginiz var mı? olduğunu zannetmem, eşşek gibi onlar da çalışıyor olabilir mi?
    ben kesinlikle kuzey koreyi övmedim. onları da zorla çalıştırıyorlar ama zorla çalıştırdıkları için verim alamıyorlar...

kapitalist sistemin de insanları oldukça verimli çalıştırdığını, çünkü insanları mutlu hissettirdiğini de söylüyorum...

ancak şunu da söylüyorum: iki sistemde de insanlar gereksiz işlerde çalıştırılıyorlar. insanları sadece gerekli işlerde çalıştıran bir sistem nadiren kurulur. bu sistemler savaşlarda orduların ve onlara destek olan cephe gerisindeki kuvvetlerin sistemleridir...

bu sistemlerde herkes standart giysiler giyer, bugün ne giysem diye düşünmezler. herkes aynı yemeği yer, bugün ne yesem, nerede yesem diye düşünmezler. saçlar sıfıra vurulur, nasıl kestirsem diye düşünmezler. para kullanılmaz, emir kullanılır. gereksiz her şey elimine edilmiştir. gerçeğin çölü böyledir, ama insanlar gerçeklere uzun süre katlanamazlar. onları hayal aleminde yaşatacak sistemlere ihtiyaç duyarlar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ben kesinlikle kuzey koreyi övmedim. onları da zorla çalıştırıyorlar ama zorla çalıştırdıkları için verim alamıyorlar...

kapitalist sistemin de insanları oldukça verimli çalıştırdığını, çünkü insanları mutlu hissettirdiğini de söylüyorum...

ancak şunu da söylüyorum: iki sistemde de insanlar gereksiz işlerde çalışıtırılıyorlar. insanları sadece gerekli işlerde çalıştıran bir sistem nadiren kurulur. bu sistemler savaşlarda orduların ve onlara destek olan cephe gerisindeki kuvvetlerin sistemleridir...

bu sistemlerde herkes standart giysiler giyer, bugün ne giysem diye düşünmezler. herkes aynı yemeği yer, bugün ne yesem, nerede yesem diye düşünmezler. para kullanılmaz, emir kullanılır. gereksiz her şey elimine edilmiştir. gerçeğin çölü böyledir, ama insanlar gerçeklere uzun süre katlanamazlar. onları hayal aleminde yaşatacak sistemlere ihtiyaç duyarlar...
    Cok guzel bir analiz

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Hamside yukselis kacinilmaz

beklentim 25 civarı hedef süre 2 ay
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •