Sayfa 204/1000 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Memlekette kriz yoksulluk artar,artmasın diye istememek başka gerekeni yapmak başka.Bu iktidar inşaat iktidarı ,başka bir şey hem bilmiyor ,hem yapamaz.Memlekette işler o yüzden kötüye gidecek.Bence gidişat bu şekilde olacak.Maalesef durum bu.Umarım yanılırım.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    AVM kira isinde yerli yabanci ayrimi olmayacak, ben oyle anladim reyizin soylediklerinden.
    Hocam ben yönetmeliğe baktım türkiyede yerleşikler arasındaki sözleşmeler diyor.E avm sözleşmelerinde taraflardan biri gavur.

3.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Ole demedigim icin cok rahatim ustume de alinmiyorum, biline diye yaziyorum, alindigimdan degil, akp ye oy verdim, secim olsa gene veririm, chp linin de ne bok oldugunu ogrendik, hele ki fetonun 15 temmuzun da gorduk, ama herseyini savunmuyorum akp yi gecmisle de kiyaslamiyorum, yok eskiden su yoktu getirdik laflarina gaza gelmem, benim tek kistasim var hak adalet. Kim olursa olsun hakli olan guclu olsun ins.

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hak,adalet??????

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vermis mehteri hakikaten, ben bile gazaya cikacaktim, az daha!
    İyi düşünelim iyi olsun, sinerjiyle bu krizi de atlatacağız

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam ben yönetmeliğe baktım türkiyede yerleşikler arasındaki sözleşmeler diyor.E avm sözleşmelerinde taraflardan biri gavur.
    Yonetmenlik dinlermi reyiz, bir KHK'ya bakar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

13 milyar doalrlık avm yatırımı var yabancıalrın
    bir halt olacağı yok.

Sn arcencıel alıntıladığınız mesajda ne diyor anlayabildiniz mi.Ben cidden ne kastediliyor ne diyor anlayamadım.O açıdan arkadaşın kafası çok karışık ,o belli , fikri tartışma bana pek mantıklı gelmedi.Öyle ya bir fikir üzerinde tartışılabilmesi için karşı taraf ne diyor anlayabilmek lazım,siz misal alıntıladığınız mesajda anafikir ne anladınız mı cidden.
    Ak gerzek olduğunu anladıktan sonra yazdıklarını okumuyorum Sayın Hakem. Sadece ona yazdığımı anlasın diye alıntı yaptım.
    İnanın bana, anladınız mı diye sormanıza rağmen merak edip yine okumadım.

Sayfa 204/1000 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •