Sayfa 21/1013 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    ne dersin bora abi.

dönermi alt banttan..
    Aklıma büyük şair Ahmet Haşim'in çok ağdalı ama bir o kadar çok sevdiğim şarkı da yapılmış şiiri geldi...

Dönsek mi bu aşkın şafağından?

Gitsek mi ekalimi leyale?

Bizden daha evvel erişenler

Ağlar bir gün ki evvelki hayale...

Dönmek mi ne mümkün geri dönmek.

Düştüyse gönüller bu melale.

Bir eldir ufuklardan uzanmış

Zulmet bizi çekmekde visale...

-----------

Benim yaşımda olanlardan eskiye meraklı olanlar aynı hazzı almışlardır eminim. Ama bu başlıkta bu yaşta kimse yok.

Sorunuza gelince...

Ülkem için umarım dönmez...

Benim gibi ihtiyatlılar (Hain değiliz, çıkarcı değiliz) içinse ne hayırlı ise o olsun...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,226
     Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Görüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sayın refaba;ama ben gerçek sıkıntıyı sonbaharda bekliyorum aşağıdaki link sadece bir örnek başka kaynaklarda var ne yazık ki..
    http://www.dunyabirmasaldir.com/2017...lyi-gorebilir/
    Oana hemfikiriz...sanırım eski foruma yazdıklarımı okumadınız...benin ön gürüşlerim meşhurdur...2016 mart ve haziran arasına dikkat çektim geçekleşti,en büyüğü temmuz 15'e sarktı,az ileri geri oynar o önemli değil...kasım ayı diye uyarı yaptım oda gerçekleşti,şu anda MART diye üstüne basıyorum,siz sonbahar diye yazmışsınız ben 2018 döngü değişimi diyorum tüm Dünyada,zaten sonbaharın arkası 2018 !!!

3. Teknik olarak benim gördüğüm 3.58 den trend çizgisi geçiyor. Şimdilik %3 zarardayız bakalım.İndikatörler baya diplere geldi diyorum üç vakte bir yükseliş bekliyorum. Trend desteğinden dönereke tepki yükselişi de yapsa %50 portföyden %35 e düşeceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    Euro/$ bir anda yükseldi.

$-tl hemen aşağı saldı.

bugun 3,60 altı kapatırsa

$ yatırımcısı için kötü.

katardan boş gelinmemiş demekki.
    isterse katardan kamyonlarla getirsin, bu işin sonu yok..
    üretim yapmayan bir ülkede bunlar güzel günler ise gerisini siz hesaplayın.
    senelik 50 milyar cari açık, satılan bankalar,vs. karlarının yurt dışına transferleri..
    bunların hepsi dolarla çıkması lazım..

5.  Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Görüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sayın refaba;ama ben gerçek sıkıntıyı sonbaharda bekliyorum aşağıdaki link sadece bir örnek başka kaynaklarda var ne yazık ki..
    http://www.dunyabirmasaldir.com/2017...lyi-gorebilir/
    8tl oması bu sene bana göre bile %0,01 ihtimal,fakat 4,5tl yi devirip 5'e dayanması yüksek ihtimal. 2019 sonu 8tl olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,226
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Aklıma büyük şair Ahmet Haşim'in çok ağdalı ama bir o kadar çok sevdiğim şarkı da yapılmış şiiri geldi...

Dönsek mi bu aşkın şafağından?

Gitsek mi ekalimi leyale?

Bizden daha evvel erişenler

Ağlar bir gün ki evvelki hayale...

Dönmek mi ne mümkün geri dönmek.

Düştüyse gönüller bu melale.

Bir eldir ufuklardan uzanmış

Zulmet bizi çekmekde visale...

-----------

Benim yaşımda olanlardan eskiye meraklı olanlar aynı hazzı almışlardır eminim. Ama bu başlıkta bu yaşta kimse yok.

Sorunuza gelince...

Ülkem için umarım dönmez...

Benim gibi ihtiyatlılar (Hain değiliz, çıkarcı değiliz) içinse ne hayırlı ise o olsun...
    Ben varım aşağı yukarı !!!...ama ben değişik insanım...gençliğimde Dünya müzikleriylen geçti 70 yıllarında Ankarada hem okuyup hem çalışırken...Pink Floyd,Qinn,Abba,Emmerson Lake Palmer,Diana Ross,Elvis,Tom Johns,listeden hiç düşmeyen ünlü Epitah.Metalice,Elton John vs uzar gider,o zaman gençtik,iyide kazanıyorduk,yerlilerden Barış,Cem,Zeki,Ajda,Emel v.s ,Bülentde vardı ama ona bübbülü sorun olduğu için listemden sildiydim...Ankaranın merkezinde Yenişehirde Kurtuluş parkıEtibank gn müd. yakınında evim vardı...İzmir caddesinde ne ararsan 1978 yılına kadar buluyordun Dünyanın en iyi alektronik aletlerini,katlı sistem bir müzik sistemim vardı,yenişehirliler Sıhhıyeden Kızılaya kadar çoğu beni tanırdı,zaten önce İç işleri bak sporcuydum,sonrada İmar is bak geçtim,imarcıydım ,afetçiydim,Vedat Dalokaylan çalışmalarımız oldu,Yol iş yönetimindede sendikacıydım,mc görüşlü sendikalardan kaçanları bünyemizde topladık...çevrem genişti yüzlerce kişiyi işe aldırttım,öyle şimdiki gibi kariyersizleri değil,deneyimli ve akıllı olanları neyse v.s konu uzar...siz yazdınız bende varım diye yazdım !!!

7. Beklenen yerden döndü galiba

Sayfa 21/1013 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •