Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Kamu bankalarında sıkıntı yok, kamu bankalarında yıl sonuna kadar rahatlığımız var
    Yıl sonuna kadar ne demek?!?!. Yıl sonuna sadece 90 gün var.....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

*hazine: Merkezi yönetim borç stoku ağustos'ta 1,15 trilyon tl(önceki 1,01t)

*hazine: Merkezi yönetim alacak stoku ağustos'ta 20,6 milyar tl(önceki 18,3mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by KAANKSK Yazıyı Oku
    Dijital dönüşüm teşvik edilerek yenilikçi projelerin finansmanı için Kitlesel Fonlama(Crowdfunding) ve IPO alternatifi olarak ICO(Initial Coin Offering)gibi modern ve yeni nesil finansman yöntemleri yaygınlaştırılacaktır.

Yukarıdaki madde etkileyici geldi bana klasik maddelerden farklı olarak..Yapılabilirse fark olusturabilir..
    Dolandırıcı cenneti olan ülkemizde bu girişim yeni tombullar yaratmaktan öteye gitmeyecektir. Neyse belki biz de bir ico düzenleyip köşe oluruz. Bekle bizi Uruguay!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Dolandırıcı cenneti olan ülkemizde bu girişim yeni tombullar yaratmaktan öteye gitmeyecektir. Neyse belki biz de bir ico düzenleyip köşe oluruz. Bekle bizi Uruguay!
    crypto currency leri bilemem ama amazon TR acildi. Herkes dolandirici Turk esnafi varken Amazon Turk sitesi batar su bu demeye basladilar ama onlarin dunyadan haberi yok

Bu gozler milyonlarca dolar yatirim yapip Amazon da satis yaparken sacma sapan ufacik bir hata yuzunden ve kasti olmayan bir hata yuzunden Amazon un kurallarina karsi gelindi diye batan sirketler gordu. Bir degil iki degil bir suru. Amazon affetmez. Sirketi tekrar ananin babanin esinin uzerine kurmak isteyenler bilgisayarin IP sini degistirip hesap acmaya calisanlar ohooo hepsi nafile bir hata yaptinmi olene kadar birakmaz ecnebi seni.

Crypto currency de oyle. Bosuna Amerigan hapishanelerinde binlerce belki daha fazla Turk yatmiyor. Rezza haric o hepimizin kalbinde

5. Mobius'a soruyorlar Tr ucuz mu? Evet ucuz diyor.

Alt yazı Mobius: Türkiye çok çok ucuz.

Sunucu konuşmanın bitiminde sorar: Türkiye'de borsada sanayi şirketlerinden alım yaptınız mı? Cevap: Hayır, çünkü bir fon kuruyoruz ona yoğunlaştık.Peki bankacılıkta alım yaptınız mı: Hayır

Mobius: "Türkiye çok çok ucuz" yazan alt yazı devamlı geçer durur.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Mobius'a soruyorlar Tr ucuz mu? Evet ucuz diyor.

Alt yazı Mobius: Türkiye çok çok ucuz.

Sunucu konuşmanın bitiminde sorar: Türkiye'de borsada sanayi şirketlerinden alım yaptınız mı? Cevap: Hayır, çünkü bir fon kuruyoruz ona yoğunlaştık.Peki bankacılıkta alım yaptınız mı: Hayır

Mobius: "Türkiye çok çok ucuz" yazan alt yazı devamlı geçer durur.
    denizdeki kum da çok çok ucuz ama bizim betoncular hariç hiçkimse kumu çıkarmıyor...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. mobius ucuz ucuz demekten saçlarına karlar yağdı

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yıl sonuna kadar ne demek?!?!. Yıl sonuna sadece 90 gün var.....
    hicri yıl sonudur o, 30 ağustos 2019...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •