Sayfa 47/535 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 4275 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Isterse petrol 500 dolar olsun da bu şirketle ne alakasi var anlayamadim ve bu yüzden kaale alamadim

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    petrol ve doğal gaz fiyatları dolarla belirleniyor.petrol varili 250 dolar olduğu zaman doğalgazda ona paralel artıyor.bence bunları öğren kaale alırsın veya almazsın çok ta benim için önemli değil ..

2.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Grafik konusunda iyi sayılmam ama günlük grafiğinde rsi düşeni kırmış, fiyatta tam karar aşamasında sanki.. Yukarı da gidebilirim, döner ters bayrağın sapını da.... diyor gibi geldi bana..

Geldik, gidiyoruz..
    eşşeğe gümüş kase içinde altın versen eşşek için önemli olan ottur dostum.))) o yüzden bu topiq te patronun adamları var teknik felan paylaşma inanmazlar vede anlamazlar hemen seni dumur ederler...burda patrona sövecen devamlı başka muhabbet e izin yok ..
    Son düzenleme : guddupayyusu; 21-09-2018 saat: 23:07.

3.  Alıntı Originally Posted by guddupayyusu Yazıyı Oku
    petrol ve doğal gaz fiyatları dolarla belirleniyor.petrol varili 250 dolar olduğu zaman doğalgazda ona paralel artıyor.bence bunları öğren kaale alırsın veya almazsın çok ta benim için önemli değil ..
    O zaman sorumu senin anlayabilecegin sekilde 3 yasinda bir cocuga sorar gibi. Kusura bakma hata bende. Petrol ve dogalgaz fiyatlari isterse 3 katina ciksin bu sirketle alakasi ne ? Bu soruyu da anlamadiysan bu sefer yapcak bisey yok iq 5 derim gecerim

"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

4. Dolar kuru yükselmeseydi, ekonomi iyi olsaydi, kriz olmasaydı bilmem ne olsaydi Zoren 5-6 lira olacakti ama işler ters gitmişmiş.
    Hadi ya! Nenemin sakalı olsaydı dedem olurdu bu mantıkla.
    Elbette olumsuzluk ihtimallerini değerlendireceksin birşey ortaya atmadan. Şirketin dövizle borcu olduğunu yeni mi öğrenmiş muhteşem teknikçi arkadaş? Kafanı çizgilere grafiklere gömeceğine şirketin teknik analizine bak, sahibine bak.
    Her yerde yazar, yatırım yapacağınız şirketin patronunu tanıyın, karini yatırımcılarla paylaşmayı sever mi, dürüst mu diye. Kafanızı deve kuşu gibi gommeyin biraz da bunlari öğrenin, hadi bakayim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    O zaman sorumu senin anlayabilecegin sekilde 3 yasinda bir cocuga sorar gibi. Kusura bakma hata bende. Petrol ve dogalgaz fiyatlari isterse 3 katina ciksin bu sirketle alakasi ne ? Bu soruyu da anlamadiysan bu sefer yapcak bisey yok iq 5 derim gecerim

Bence anlamadı.

Şimdi adama(!) ya da madama(!) diyoruz ki tekniğini sevdiğim bu şirkette önce peruklu vardır. Peruklu tekniğe yön verir. Peruklu (yani patronun) buranın tek sahibidir. O istemeden hisse 1 kuruş gitmez. Adam tekniği kullanarak AL verdirir ve insanları tuzağa düşürür. Anlamıyor!

Diyoruz ki; bi bak doğalgazla üretim bu firmanın ne kadar, bi araştır. Araştırmazsan bari şuna tıkla, http://www.enerjiatlasi.com/firma/zorlu-enerji.html. Tıklamıyor!

Diyoruz ki; patronun adamı olma, kendin ol. Uçuk kaçık fiyatlar verme. Veriyor!

1,41 USD olması lazım şu anda bu hissenin bu muhteşem teknikçiye göre. 8,80 TL. Bu verdiğin hedef fiyatlardan utan diyoruz. Utanmıyor!

Dolarla ve tomarla borcu var bu firmanın diyoruz. Anlamıyor!

Varsa yoksa millete laf yetiştiriyor.

Şimdi gelmiş burada başka hisselerin reklamını yapıyor. Yapma dersek anlar mı sizce?
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

Alıntı Originally Posted by benkimim Yazıyı Oku
    Şimdi kafamda oturdu bunu denemekten başka çare yok. Tekrar tekrar teşekkür ederim. uzun süre daha buralardayız.
    Yelloz hanım eksik anlatmış ya da ben öyle anladım o şekilde sadece zararınızı realize etmış olursunuz

Mevcut hisse adedinizin %1 ile yapıcaksınız bu işi Ve her seferinde %2 lik yukseliş yakalıcaksınız ki komisyon bedelinize yenik düşmüceksiniz

Biraz yalın anlattım ama anlamışsınızdır umuyorum

Ve ya baska bir bakış açısıyla mevcut hıssenızın %1 den daha buyuk hısse adediyle yaparsanız Yakalamanız gereken yukselış daha buyuk olmak zorunda olur ve zarar realize edersiniz durduk yere Daha azında ise komısyon oranınız kadar zarar yazarsınız

Yolunuz uzun ama başka seçeneğiniz de yok gibi malesef

7. Zorlu Enerji elektrik üretimi, satışı ve ticareti ve son olarak da satın aldığı elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi ile birlikte elektrik dağıtım işlerinde faaliyet göstermektedir. Şirketin, Türkiye’de 815 MW, Pakistan’da 56 MW ve İsrail’de 290 MW olmak üzere toplam 1161 MW kurulu kapasitesi bulunmaktadır.

Katalizör

Yenilenebilir enerji, kurulu kapasitelerinin %60’ini oluşturuyor. Şirketin jeotermal kapasitesi Türkiye’nin kurulu jeotermal enerjideki kurulu kapasitesinin %23’ünü oluşturuyor ve şirket jeotermal enerjide güçlü bilgiye sahip. Buna ek, şirket dolar bazlı devlet garantili fiyatlardan faydalanıyor ve FAVOK’ünün %55’i dolar bazlı.

8.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Dolar kuru yükselmeseydi, ekonomi iyi olsaydi, kriz olmasaydı bilmem ne olsaydi Zoren 5-6 lira olacakti ama işler ters gitmişmiş.
    Hadi ya! Nenemin sakalı olsaydı dedem olurdu bu mantıkla.
    Elbette olumsuzluk ihtimallerini değerlendireceksin birşey ortaya atmadan. Şirketin dövizle borcu olduğunu yeni mi öğrenmiş muhteşem teknikçi arkadaş? Kafanı çizgilere grafiklere gömeceğine şirketin teknik analizine bak, sahibine bak.
    Her yerde yazar, yatırım yapacağınız şirketin patronunu tanıyın, karini yatırımcılarla paylaşmayı sever mi, dürüst mu diye. Kafanızı deve kuşu gibi gommeyin biraz da bunlari öğrenin, hadi bakayim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    türkiyede dolar kuru 3.2 den 7.2 leri görmüşken ve borsa 120 binden 84 binleri görmüşken dolar 3.2 kurda vede borsa 120 binlerdeyken dünün şartlarında yapılan teknik analizi bugünün şartlarıyla yargılayamazsın hanfendi boşver bu işleri..kaldıki sizin gibi teknik bilmez stop loss bilmez ler yararlansın diye zoren 2.06 yı aşşağı kırınca teknik olarak sat verdiğinide paylaştım.ama maalesef stop loss ilminizolmadığı için zarar içinde sürünüp gidersinizböyle ...

Sayfa 47/535 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •