Sayfa 369/1030 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ülkemizde üretim gibi önemli bir konuda, enerji verimliligidir. Enerjinin hem temininde hem üretiminde hemde dağıtımında hicbir verimlilikten bahsedilmez ve olanda gerçekçilikten uzaktır. Verimlilik ve tasarruf bakanlığı oluşturulmalıdır. Enerjinin rasyonel kullanımında en az %10 Enerji tasarrufu sağlanır. Bu da cari açigimizda en az %10 lük düşüşe sahip olacaktır. Enerjinin çok kötü kullanıldığı resmi daire ve belediyeler de hemen kullanılmaya başlanmalıdır. Kiralık araçlar da yakıt kullanımı. Binalarda elektrik kullanımı yetkili amirlerin zimmetine islenmeli ve bu miktarların asılması durumunda yetkili amirin zarar göreceği bir pozisyon yaratılmalı. Bu durum inanın cari açığın kapatılmasında çok etkili olacaktır. Bunu bir etkin politika haline getirilmelidir. Bu durum kısa ve orta vadeli politikalarda bakanın açıkladığı durumdan daha etkili olacaktır.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Betoncuların şu aralar verecekleri bir reklam pastası var. Bunun gereği olarak ta reklamların dağıtılacağı kanallarda bununla uyumlu olarak ek yayın yapılıyor olabilir. Yani ekrana çıkan kişiler aslında verilen reklam anlaşmasında yapılan anlaşma sonucu belirli ropörtajlar ve haberler yapmaları gerekebilir.

Reklam sektörü entegre bir şekilde çalışacak enstrumanlarla donatılmıştır. Reklamdan önce algısal olarak haberi girerler, bu da reklamlara olan bakış açısını kuvvetlendirir.

Bence bu açıdan bakmak lazım.
    Hem yazılı hem görsel medya bunu yapıyor. Bize de reklam verirseniz haber desteği sağlarız şeklinde defalarca geldiler. Zaman zaman da kullandık. Haber reklamdan çok daha etkili çünkü. Ancak bu haberlere bakıp kimse faizi düşüremez. Aksine parası olup haberi olmayan vatandaş bunu izleyince uyanır, bankadan daha talepkar olur, alacaksa da ev almaktan vaz geçer.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Çarşamba FED in 25 baz puan faiz arttıracağı %100 ve bütün fiyatlara/pozisyonlara girdi. Ancak o/n gitmek gerektiğine ben de katılıyorum. Çarşamba-Cuma arası 32 güne 3.çeyrek bilanço dönemi için iyi teklifler gelebilir.
    P.tesi fikrim degismezse kendi adima planim cuma gunu ON dan cikip 30 kasima kadar kac gunlukse baglayacagim. 30 kasimda stopaj ayni devam ederse yani uzatilirsa ON a donebilirim aksi durumda burganin 30 una ilave yuzde 5 stopajla bir uc aylik daha giderim gibi bir dusunce var kafamda suan icin.ytd

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yayıncılık açısından etik olma ilkesinin ne kadar içi boş olduğunun örneği ! ya habere inanıp yatırım tercihi yapanın hali ne olacak ? Beton beton diye eleştiri yapacaksın üretim diyeceksin ama en muhalif yayın organlarında bile beton reklamları çarşaf gibi ! Güzel tespit yapmışsın üstad
    Türkiye’de basın, eleştirdiği şirketten ya da patrondan reklam aldıktan sonra eleştiriyi kesiyor, test edildi, onaylandı. Neremiz doğru ki ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    P.tesi fikrim degismezse kendi adima planim cuma gunu ON dan cikip 30 kasima kadar kac gunlukse baglayacagim. 30 kasimda stopaj ayni devam ederse yani uzatilirsa ON a donebilirim aksi durumda burganin 30 una ilave yuzde 5 stopajla bir uc aylik daha giderim gibi bir dusunce var kafamda suan icin.ytd
    Bence 30 Kasım çok uzun vade. Eylül enflasyonu yüksek çıkınca MB en fazla 25 Ekim e kadar dayanabilir. Gelecek ilave sıkılaştırmadan yararlanmak mantıklı geliyor. Herkes kendi bilir tabii

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Cevap için teşekkürler. Mecburen bende verdim ama sadece iki harfini vermek yeterliymiş.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben su ana kadar çalıştığım bütün bankalara verdim. Şu zamana kadarda problem yaşamadım. Burgan dijitale ilk başvuranlardan birisi olarak ve genelde tüm bankaların dijital bankacılık ürünlerini kullanmış birisi olarak burgan dijital şu an diğerlerinden farklı. Dijital olarak en yüksek oranlar şu an için orada ileride ne olur bilinmez tabiki. Burgandan önce Vakıfta hesap açmıştım burada yazılan hiç bir oranı vermediler ne zamanki parayı eft yapacağım dediğimde ve neden diye sorduklarinda daha yüksek faiz oranı var dediğimde oranı istediğim orana yükselterek verdiler. Normalde pazarlık yapmayı hiç sevmem ama malesef bu şekilde oluyormuş. Fakat elinizde bulunduracaginiz bir koz olması gerekiyor. Şu an için Burgan hic pazarlık yapmadan yüksek oranları sağlıyor bence ileride ne olur bilinmez enpara veya cepteteb gibi olması muhtemel fakat burganla birlikte onlarda yükseltmek zorunda kalacaklar

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben su ana kadar çalıştığım bütün bankalara verdim. Şu zamana kadarda problem yaşamadım. Burgan dijitale ilk başvuranlardan birisi olarak ve genelde tüm bankaların dijital bankacılık ürünlerini kullanmış birisi olarak burgan dijital şu an diğerlerinden farklı. Dijital olarak en yüksek oranlar şu an için orada ileride ne olur bilinmez tabiki. Burgandan önce Vakıfta hesap açmıştım burada yazılan hiç bir oranı vermediler ne zamanki parayı eft yapacağım dediğimde ve neden diye sorduklarinda daha yüksek faiz oranı var dediğimde oranı istediğim orana yükselterek verdiler. Normalde pazarlık yapmayı hiç sevmem ama malesef bu şekilde oluyormuş. Fakat elinizde bulunduracaginiz bir koz olması gerekiyor. Şu an için Burgan hic pazarlık yapmadan yüksek oranları sağlıyor bence ileride ne olur bilinmez enpara veya cepteteb gibi olması muhtemel fakat burganla birlikte onlarda yükseltmek zorunda kalacaklar
    Burgan ne kadar riskli geliyor size? En ufak bir kriz sallantisinda imarbank ornegi olabilir mi? Ytd

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Bence 30 Kasım çok uzun vade. Eylül enflasyonu yüksek çıkınca MB en fazla 25 Ekim e kadar dayanabilir. Gelecek ilave sıkılaştırmadan yararlanmak mantıklı geliyor. Herkes kendi bilir tabii
    Ekim destegi de gelse burganin 30 ustune cikacagini pek zannetmiyorum cunku o seviyeleri veren baska banka yokki rekabet etme durumuna gelsin.ytd

Sayfa 369/1030 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •