Sayfa 290/534 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

  1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Yapma hpy

    Sistem indikatörü sinyallerine bir bak.
    Geç kalmışmı.?
    Abi eyvallah ben sistemine birşey demiyorum. Şuan ki konjektör gereği volatilite artacağını düşündüğüm için dedim

  2. #2314
    Mike Pence verdiği bir demeçte Paster Andrew Brunson serbest kalana kadar savaşmaya devam edeceğiz demiş.Kaynak:Family Research Council resmi hesabı.Yalnız bu demeç basına yansımamış.Yasımadığı sürece de endekse etki etmez sanırım.

  3. #2315
     Alıntı Originally Posted by mıghty Yazıyı Oku
    mike pence verdiği bir demeçte paster andrew brunson serbest kalana kadar savaşmaya devam edeceğiz demiş.kaynak:family research council resmi hesabı.yalnız bu demeç basına yansımamış.yasımadığı sürece de endekse etki etmez sanırım.
    basına yansıması bişey değiştirmez.
    Trump son günlerde meşgul olduğundan sesi çıkmıyor.
    Ama niyetleri değişmedi.

  4. #2316
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    DAX

    AYLIK
    O DA KURTARAMADI PAÇAYI DAHA

    Ben de Dow ile ilgili yazdığımı buraya kopyalayayım.

     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm Dow 5.3 dalgasını yapıyor yukarı yönlü. Daha 5.3 bitecek, 5.4 ile aşağı küçük bir düzeltme yapacak, sonra 5.5 ile 5.3 zirvesinin üzerine çıkacak. Daha zaman var geri dönüş için sonuç olarak.

    Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dax ise çok tuhaf.
    Çok net bir sayım var ve bu sayıma göre Dax yukarı hareketi çoktan bitirmiş görünüyor. Hatta aşağı sayım başlamış, 1 ve 2. dalgalar bitmiş, 3. dalgada başlamış şeklinde. Daha da ötesi 5.3-5.5-2 dalgaları tepede güzel bir OBO oluşturmuş (bazı yorumcular elmasa da benzetebilir). Tam bir dönüş görüntüsü mevcut.

    Dax ile Dow arasındaki bu uyumsuzluk eğer Dax bu 1-2 ay içinde ciddi yukarı bir hareket yapmazsa sorun değil.

    Sonuç olarak Dax ve Dow birlikte değerlendirildiğinde küresel düzeltme ve bizim C dalgası için zaman iyice daralıyor gibi bir görüntü var.

    Bu sayımlarda hata yoksa 2018 sonu ve 2019 bugünleri bile mum ile aratır.

    Artık sadece bu başlıkta yazacağım ne yazacaksam. Diğer tarafta ne yazarsan yaz, muhabbet içinde kayboluyor.

    Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Benim 10 esnaf yada çalışanlarıyla konuştuğumda islerden memnun olmadığı gibi bıkmış usanmışlar fiat etiketi değiştirmekten nasim ümitsizliğe düşmemeli bana anlatabilir misin?
    O konuda haklısın abi ama borsa ile reel sektör birebir aynı değil. Bugünkü esnaf yakınması 5 yıldır var en az. Şuan daha belirgin ve adı kondu Reyiz kabul etmese de.

    Fed sonrasına gelince. Fed öncesi yukarı devam ederse biraz daha ben de borsa konusunda seninle hemfikir olabilirim. 101 gibi rezlisazyon bekliyorum ben de.

  6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Artık sadece bu başlıkta yazacağım ne yazacaksam. Diğer tarafta ne yazarsan yaz, muhabbet içinde kayboluyor.

    Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diğer başlık geyik, muhabbet için çok iyi ama analizler dediğin gibi kayboluyor. Bende topigi o niyetle açtım zaten. Şuan oluşan hava çok memnun ediyor hepimizi. Keşke mohikan abi de gitmeseydi.

  7. #2319
    Mohikan nereye gitti sahi.
    Görünmüyor günlerdir.

  8. #2320
    DAX
    AYLIK GRAFİĞE NE YAPSAM
    DAXIN İŞİ ZOR ÇIKIYOR.
    AMA DAHA ÖNCE BURALARDAN İKİ KEZ TOPARLAMIŞ.
    YİNE TOPARLAYABİLİR.

    HANİ BU İŞİN MATEMETİĞİ YOKTUR DİYENLERE BU




    DAXIN BU SİNYALİNDE
    ABD VERİLERİ ,YANİ TEMEL BOZULSAYDI
    GLOBAL FİNANSAL KRİZ GELİRDİ.

Sayfa 290/534 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •