Mike Pence verdiği bir demeçte Paster Andrew Brunson serbest kalana kadar savaşmaya devam edeceğiz demiş.Kaynak:Family Research Council resmi hesabı.Yalnız bu demeç basına yansımamış.Yasımadığı sürece de endekse etki etmez sanırım.
Ben de Dow ile ilgili yazdığımı buraya kopyalayayım.
Dax ise çok tuhaf.
Çok net bir sayım var ve bu sayıma göre Dax yukarı hareketi çoktan bitirmiş görünüyor. Hatta aşağı sayım başlamış, 1 ve 2. dalgalar bitmiş, 3. dalgada başlamış şeklinde. Daha da ötesi 5.3-5.5-2 dalgaları tepede güzel bir OBO oluşturmuş (bazı yorumcular elmasa da benzetebilir). Tam bir dönüş görüntüsü mevcut.
Dax ile Dow arasındaki bu uyumsuzluk eğer Dax bu 1-2 ay içinde ciddi yukarı bir hareket yapmazsa sorun değil.
Sonuç olarak Dax ve Dow birlikte değerlendirildiğinde küresel düzeltme ve bizim C dalgası için zaman iyice daralıyor gibi bir görüntü var.
Bu sayımlarda hata yoksa 2018 sonu ve 2019 bugünleri bile mum ile aratır.
Artık sadece bu başlıkta yazacağım ne yazacaksam. Diğer tarafta ne yazarsan yaz, muhabbet içinde kayboluyor.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O konuda haklısın abi ama borsa ile reel sektör birebir aynı değil. Bugünkü esnaf yakınması 5 yıldır var en az. Şuan daha belirgin ve adı kondu Reyiz kabul etmese de.
Fed sonrasına gelince. Fed öncesi yukarı devam ederse biraz daha ben de borsa konusunda seninle hemfikir olabilirim. 101 gibi rezlisazyon bekliyorum ben de.
Mohikan nereye gitti sahi.
Görünmüyor günlerdir.
DAX
AYLIK GRAFİĞE NE YAPSAM
DAXIN İŞİ ZOR ÇIKIYOR.
AMA DAHA ÖNCE BURALARDAN İKİ KEZ TOPARLAMIŞ.
YİNE TOPARLAYABİLİR.
HANİ BU İŞİN MATEMETİĞİ YOKTUR DİYENLERE BU
DAXIN BU SİNYALİNDE
ABD VERİLERİ ,YANİ TEMEL BOZULSAYDI
GLOBAL FİNANSAL KRİZ GELİRDİ.
Yer İmleri