Kardeşim 2017 başında octavia 109 bine aldı,aynı araba şu an 200 bin diyor....bu fiyatlardan kim araba alır ki?
Kardeşim 2017 başında octavia 109 bine aldı,aynı araba şu an 200 bin diyor....bu fiyatlardan kim araba alır ki?
Siz 0’na 209 bin verir misinizin cevabı 2. El fiyatını belirliyor. Daha kötüsü kasko ve trafik sigortasınada sağlam zam gelir yakında
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Aracı olmayanlar acele etmesinler, belediye seçimlerinden sonra tıpkı konut fiyatları gibi, otomobil ve ticari araçlarda sert düşüşler olabilir. Benim komşuların yarısında çift otomobil var. Son 15 günde uyanık olanlar birisini sattı. Dolara bağladı. Otopark rahatlıyor.
Bir tane Alman firmasının satış müdürlüğünü yapan komşumdan ise şirket aracı geri aldı. Şimdi otobüsle gidiyor. İşsiz kalan, geliri düşen önce arabasını satar. Bu nedenle, dolardan, faizden kazanan da hesaplı gördüğü yerden alır.
YEP te devlet bütçede gelecek yılarda gelir artışı bekliyor. Buda özellikle emlak konut vergi artışları ile öngörülmüş.
Zira yurtdışında bu vergiler çok daha yüksek. dediğiniz gibi otomobil de MTV ve TRAFİK SİĞORTALARI CUMHURUN isteği üzerine baskılanıyordu. Bende çok sağlam zamlar bekliyorum.
Yer İmleri