haftaya tam gününü bilmiyorum ama fed açıklamaları var?kıymetli düşüncelerinizi rica edebilir miyim?iyi pazarlar herkese.
haftaya tam gününü bilmiyorum ama fed açıklamaları var?kıymetli düşüncelerinizi rica edebilir miyim?iyi pazarlar herkese.
Şimdi koyuladığım bölüm hiç yakışmamış..keyfi kalmayan bir yerin keyfi kaçar mı..
Ben şahsen epeydir, özellikle de bahsettiğin zaman aralığında bu başlığa yazı yazmakta zorlananlardan birisiyim..geçen günde serzenişim ''kadınlar hamamı'' benzetmesiyle buydu aslında..oysa bende bu başlığın Bora abi gibi eski müdavimlerinden idim..öyleki dolar durgunlaştığında hafta sonları sadece bir-iki yazı olurdu bu başlıkta ve birisi benim olurdu..dolar çıksada buradaydık-dolar insede kısaca..
Neyse kusura bakılmasın fakat her zaman haklı olmak, dalaşmak, sidik yarıştırmak moda oldu epeydir başlıkta..ve hemen belirteyim başlık açısından bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor, sadece belirtmek istedim..son olarak dolar durgunluşsa, bir kaç ay diyelim, kaç kişi kalır buralarda..ben kimlerin kalacağını aşağı yukarı biliyorum..![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Haklı olmak moda oldu dedinde ondan yazdım, iftiraya uğrayıp ondan sonra hakkını aramak haklı olma modu mu?. Ben bu cümle kendi içinde hakkaniyetli mi diye sordum.
Yoksa diğer söylediklerine bir itirazım olamaz.
3-4 ay içinde burada alenen atılan iftiraların haddi hesabı yok,
yok rxpu sosyal deney,
yok bu adam paralel niklerle foruma giriyor.
Ben bunlara cevap vermeyecek miyim?. Hakkımı aramayacak mıyım?. Bunlar yenilir yutulur şeyler mi?
İnsanların sırf haksızlıklarını örtmek için bu tür iftiralar atmalarını doğru buluyor musun?
Bana bu haklı savunma sebeplerim olmadan haklı moduna girip şov yaptığım bir tek örnek göster.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
konuya çok girmeyeceğim ama bir iki kelime yazayım
yaklaşık 8-10 yıldır kira beyannamesi veriyorum
hiç sektirmedim bir defa bile vergimi kaçırayım istemedim
yahu ben başka yerlerden fazlasıyla veriyorum buradanda ödemeyim kaçırayım vergimi dedemdim.
neden demedim
cevabını siz vermişsiniz
bunu bende hırsızlık olarak görüyoırum. devlet benden zaten tonlarca alıyor hatta aldığı parayı çarçur ediyor bende vermem diyemem. çünkü ben o parayı devlete evrmedm mi yapılan otoyolun 1 cm karelik parasını çalmış oluyorum ren yolunun 1 metrelik rayını çalmış oluyorum. yapıalcak olan ilkokulun 100 tane tuğlasını kiremitini çalmış sayıyoru. benim hırsızlığım yüzünden çocuklar bir gün kula geç başlıyorar demiryolları 10 dakika geç hizmete girmiş oluyor.
yani ben devletin cebinden çalıyorum çocuğumun eşimin arkadaşlarımın akrabalarımın her TC vatandaşının devlettn alması gereken hizmeti çalmış oluyorum
bence şu yazdığın vergiden kaçınma değil vergi kaçırma yani suç teşkil eden bir durum.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri