Evet lütfen yani okuyoruz bazen sayfa sayfa hem de..
Evet lütfen yani okuyoruz bazen sayfa sayfa hem de..
Ayvagobekli Nuri bey. tarih yazıyo burda
Yani ciddiye alıyo
Egrisiyle dogrusuyla
Öyle lakayt adamlarız ki
Topigi koruyup kollamiyoz dahi
Onu bile gonderisiylen kendi yapıyo
Her işimiz gidip ilk kaliteli yeri sulandirmak
Civiklandirmak. yazık olsun bize
Ve arti üstüne oralikli olmayıp pişkine yatiyoz
Adam ayva bey yani. Gerçekten sabır sahibi
aywaaaaa...!
mütevazı olasun.
iki kuzu bu dünyaya fazla....bea!
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Abi ben onun yazdıklarını dinlesem şinci dımarhanedeydim...Yunan mitolojisinden hareketle benim Tanrı olduğumu yazmıştı. Ahanda mesajı orda durup duru.
Kıskançlıktan çatlacek...Geleceği ben görüyorum abi, o göremiyor. Napim yuce mevla böyle yaratmış.
Kuzu gıcık olduklarına karşı 4 kademeli strateji izliyor. Önce iflas ettirmek, sonra hanımından boşatmak, sonra kafayı üşüttürmek, en sonunda da tımarhaneye tıktırmak...
)))))))))))))))))
Bunlar hep kendi beyanları...Hiç kulak asmam...Sonunda o üşütecek...
@erefefik
Çok önemli haberler var. Turkiyedeki finansal çalkantı, Sputnikteki siyah kuğu fotosundan sonra başlamıştı. Halepten konvoyların ayrılması öncesi ise Sputnikte Buzkıran fotosu vardı. Yine ayni şekilde Abd'nin Suriyede kullandığı fosfor bombası var.
Önemli olaylar öncesi medyadan bir sinyal geliyor. Aşağıdaki foto sonrası ise Ahvazdaki saldırı geldi.
Buradaki sinyal yanardağ...Ahvaz'daki olay, ardından Ruhaninin açıklaması, ardından Suud Prensinin açıklaması...Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, Kuzey Kore ziyaretini, Kuzey Kore için manevi önemi olan Paektu Dağı'nı ziyaret ederek bitirdi.
Zembereği öyle bir kurdular ki, olaylar birbirini tetikleyecek. Katar'ın hediye ettiği uçak, bizdeki af tasarısı, Suriyedeki İşidçiler hepsi birbirine bağlı.
2019 yılı çok kötü bir yıl olacak...Bundan kötüsü olmaz.
Fakat Turkiye ekonomik anlamda korunaklı bir hale getiriliyor. En önemlisi pozisyonumuz doğru, bir devlet aklı var, devlet çalışıyor.
@erefefik
Hocamız Ayva Nuri, evet bu konu nasıl gelişir 10 yıla meselâ ?..
Suud veliaht tahteravallisi de kayboldu yine tutsak style mı yapıyo acep ??..
Selamlar, iyi trade'ler..
Neettiniz baylar, talim var mı ?.. )
Yer İmleri