Sayfa 380/1030 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    şekerbank gece gündüz hesabı 25,25 günlük veriyor..5000 tl boşta bırakıyor..

300 k hesabın var diyelim..günlükte 25,25 verdiğine göre 32 günde bileşikte kaç veriyordur? bunun hesabı için hazırlanmış formül yada link vardı hatırladığım..yardımcı olabilir misiniz?

300 k 32 gün %27 bağlamak mı? %25,25 günlük bağlamak mı?
    Boşta bırakma bankaların çoğunun yaptığı üçkağıt. Aslında yaptıkları efektif faiz oranını düşürmek. Tabelayı ise yüksek gösterip para çekiyorlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Zenci kardeş günlük gitme.. Kanına girerler ev aldırırlar taş yığınına para bağlarsın.. Olmucak biri kanına girer gider 50 yıl satamayacağın arsaya para bağlarsın.. Birisinden araba eşya görür gider alırsın para hiç olur.. 32 gün bağla geç.. Vade bozulcak diye bu düşünceler aklına gelmez.. Olmadı günlük gidersen gel seni borsaya sokalım gör dünya kaç bucak) :
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Herkes kendine göre haklı diyecek birşey yok...onu bunu bırakalım da mevduatlar çıkışa devam edecekmi?yoksa bunlar iyi günlerimizmi? ???
    Yarin cikmaz carsamba cuma arasi cikarsa cikar. Fedi fiyatlandirabilir. Bankalar enflasyon ve mb faizine gore agiz birligi yapmiscasina geriden gitmeyi tercih ediyor. Kredileri de kistilar. Suan burgan haric adam akilli teklif veren yok. Enflasyon ve mb oranlarina gore suan ON larin en dusuk 27-29 bandinda gezmesi. 32 gunluklerin 35 e dayanmasi gerekirdi ki dolarda gevsesin. Sanki kasitli bir calisma var gibi. Faiz lobisi dedikleri bu iste. Islerine geldigi zaman arttiriyorlar islerine gelmedigi zaman arttirmiyorlar. Mb elinden geleni yapti ve 24 e cekti. Bankalar buna neden tepkisiz kaldi. Suan mb faizinden dusuk veren banka cok. Kasit ariyorum arkadas kasit...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. rating notu böyle bir döneme girersek çok önemli olacağını sanmıyorum...lehman krizi sonrası A notu olan CİTİ nin düştüğü durumu hatırlataym size..

inşallah durumumuz böyle bir noktada değildir..ayrıca küçük,büyük farketmez,hangisi olursa olsun,hangi sebepten olursa olsun,zincirleme bir facia yaşarız ki,millet bankaların önünde kuyruk olur...devlet buna müsaade etmez..ayrıca öyle bir durum yok deniyor..bence buna dünya da müsaade etmez...

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Zenci kardeş günlük gitme.. Kanına girerler ev aldırırlar taş yığınına para bağlarsın.. Olmucak biri kanına girer gider 50 yıl satamayacağın arsaya para bağlarsın.. Birisinden araba eşya görür gider alırsın para hiç olur.. 32 gün bağla geç.. Vade bozulcak diye bu düşünceler aklına gelmez.. Olmadı günlük gidersen gel seni borsaya sokalım gör dünya kaç bucak) :
    Cok haklisin. Sana soyle soyleyeyim. 4 aydir gecelikteyim. Ha bugun ev aldim ha yarin diye. Sonra ev almaktan vazgectim. Aslinda gectimmi oda belli degil. Cunku arada bir gidiklamiyor degil. Pesinde kostugum ev haftada bir msj atip taciz ediyor. Al gec diyorum sonra hesabi yaptigimda zarar goruyorum. Ben de sanirim yarin burgana 32 gun cakacagim yada en gec cumaya...belkide 30 kasima kadar...hanim dirdir etmese daha iyi dusunecegim ama hurrem kanuni misali olmaz ins...

6. 500 K param var hangi bankaya yatırmamı önerirsiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cok haklisin. Sana soyle soyleyeyim. 4 aydir gecelikteyim. Ha bugun ev aldim ha yarin diye. Sonra ev almaktan vazgectim. Aslinda gectimmi oda belli degil. Cunku arada bir gidiklamiyor degil. Pesinde kostugum ev haftada bir msj atip taciz ediyor. Al gec diyorum sonra hesabi yaptigimda zarar goruyorum. Ben de sanirim yarin burgana 32 gun cakacagim yada en gec cumaya...belkide 30 kasima kadar...hanim dirdir etmese daha iyi dusunecegim ama hurrem kanuni misali olmaz ins...
    Kirada oturuyorsanız evde fahiş fiyatta değilse ev almak daha mantıklı bence oturmak için.. Ama ev alayım 3 sene sonra şu kadar karla satarım dönemi bitti.. Belki de baktığınız ev 1 senedir satışta.. Şu ara abartmıyorum 400 lük evler ciddi pazarlıkla keş paraya 300 e kapatılır..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    mevcut acılmış olanlarıda etmişmi ?
    hoşgeldin beşgitin e emiş

Sayfa 380/1030 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •