Zenci kardeş günlük gitme.. Kanına girerler ev aldırırlar taş yığınına para bağlarsın.. Olmucak biri kanına girer gider 50 yıl satamayacağın arsaya para bağlarsın.. Birisinden araba eşya görür gider alırsın para hiç olur.. 32 gün bağla geç.. Vade bozulcak diye bu düşünceler aklına gelmez.. Olmadı günlük gidersen gel seni borsaya sokalım gör dünya kaç bucak) :
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Yarin cikmaz carsamba cuma arasi cikarsa cikar. Fedi fiyatlandirabilir. Bankalar enflasyon ve mb faizine gore agiz birligi yapmiscasina geriden gitmeyi tercih ediyor. Kredileri de kistilar. Suan burgan haric adam akilli teklif veren yok. Enflasyon ve mb oranlarina gore suan ON larin en dusuk 27-29 bandinda gezmesi. 32 gunluklerin 35 e dayanmasi gerekirdi ki dolarda gevsesin. Sanki kasitli bir calisma var gibi. Faiz lobisi dedikleri bu iste. Islerine geldigi zaman arttiriyorlar islerine gelmedigi zaman arttirmiyorlar. Mb elinden geleni yapti ve 24 e cekti. Bankalar buna neden tepkisiz kaldi. Suan mb faizinden dusuk veren banka cok. Kasit ariyorum arkadas kasit...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
rating notu böyle bir döneme girersek çok önemli olacağını sanmıyorum...lehman krizi sonrası A notu olan CİTİ nin düştüğü durumu hatırlataym size..
inşallah durumumuz böyle bir noktada değildir..ayrıca küçük,büyük farketmez,hangisi olursa olsun,hangi sebepten olursa olsun,zincirleme bir facia yaşarız ki,millet bankaların önünde kuyruk olur...devlet buna müsaade etmez..ayrıca öyle bir durum yok deniyor..bence buna dünya da müsaade etmez...
Cok haklisin. Sana soyle soyleyeyim. 4 aydir gecelikteyim. Ha bugun ev aldim ha yarin diye. Sonra ev almaktan vazgectim. Aslinda gectimmi oda belli degil. Cunku arada bir gidiklamiyor degil. Pesinde kostugum ev haftada bir msj atip taciz ediyor. Al gec diyorum sonra hesabi yaptigimda zarar goruyorum. Ben de sanirim yarin burgana 32 gun cakacagim yada en gec cumaya...belkide 30 kasima kadar...hanim dirdir etmese daha iyi dusunecegim ama hurrem kanuni misali olmaz ins...
500 K param var hangi bankaya yatırmamı önerirsiniz?
Kirada oturuyorsanız evde fahiş fiyatta değilse ev almak daha mantıklı bence oturmak için.. Ama ev alayım 3 sene sonra şu kadar karla satarım dönemi bitti.. Belki de baktığınız ev 1 senedir satışta.. Şu ara abartmıyorum 400 lük evler ciddi pazarlıkla keş paraya 300 e kapatılır..
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer İmleri