Sayfa 597/777 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Ne zamana kadar bu fiyatları bekliyorsunuz sayın Hakem. İyi teknik analizciler 2021 yılına kadar 700 dolar bekliyorlar da o nedenle sordum. Ben de bu fikre katılıyorum bu arada. Dolar azaldıkça altın düşer diye düşünüyorum.Ayrıca bir sürü EM merkez bankası altın aldı. Büyük spekülatörler bu altınları kusturmadan ve o merkez bankalarını zarar ettirmeden altını yükseltmezler diye düşünüyorum.
    Merkez bankaları bence zaten global parasal sistemle parababalarına bağlı.Kusma falan olmaz.Bence yakında düğmeye basılır.Ben hep bir gözüm amerikan borsalarında bekliyorum.Orda düşüş başladı mı altında da verirler coşkuyu.Siz onsun yüz yıllık grafiğine bakın bir .Ons 1900 dolardan başlattığı düşüş dalgasını 1050 dolarda bitirdi.Şimdi yükseliş trendindeyiz.O 700 dolarlar falan küçük yatırımcı korksun satsın rakamları.Her şey pahalanıyor altın ucuzlayacak öyle mi)))))))) Neyse bence az kaldı.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Merkez bankaları bence zaten global parasal sistemle parababalarına bağlı.Kusma falan olmaz.Bence yakında düğmeye basılır.Ben hep bir gözüm amerikan borsalarında bekliyorum.Orda düşüş başladı mı altında da verirler coşkuyu.Siz onsun yüz yıllık grafiğine bakın bir .Ons 1900 dolardan başlattığı düşüş dalgasını 1050 dolarda bitirdi.Şimdi yükseliş trendindeyiz.O 700 dolarlar falan küçük yatırımcı korksun satsın rakamları.Her şey pahalanıyor altın ucuzlayacak öyle mi)))))))) Neyse bence az kaldı.
    Siz bilirsiniz tabii ki. Ben sadece aklımdakini yazdım. Umarım siz haklı çıkarsınız.
    Y.T.D.

Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Siz bilirsiniz tabii ki. Ben sadece aklımdakini yazdım. Umarım siz haklı çıkarsınız.
    Hocam bende şiddetle umarım haklı çıkmayı ,çıkmazsak da ne yapalım kader der çıkarız ))))))))))

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Geçen sene ekim ayında başladılar..
    1 sene oldu..
    Ne kadar kesinti oldu???

Bilançonun kaç olması gerekiyordu..Şu an kaç?
    Eylül sonu itibarıyla geçen seneden Eylül sonuna kadar 300 milyar dolar kesinti olması gerekiyor..yani yaklaşık ay sonu (6 gün var) 4,16 triyon dolar olmalı.. yanılmıyorsam kabaca 6 günde 40 milyar dolar civarında para kesmeli..

5. Dolar 6.14
    Acımadan veriyorlar

Banka hisselerine saldırdılar..

Bir cisim yaklaşıyor..

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok hocam çinlilerin dediği gibi ilginç zamanlar gelecek.Orda hesaplar değişir.Siz öyle ezber işleri boşverin altına bişi olmaz .Onsta acaip bir şekil bekliyorum 1970 1980 misali))))
    Ezber işlerle ne demek istediğinizi anlamadım ama altın alma gerekçeniz nedir..neden acayip bir şekil bekliyorsunuz onsta öğrenebilirmiyim..belki katkı sunabilirim..saygılar..

Dolar 6.14
    Acımadan veriyorlar

Bir cisim yaklaşıyor..
    Saldırsınlar..acı yok, acı yok..

Ahmetg Guest
    Dolar 6.14
    Acımadan veriyorlar

Bir cisim yaklaşıyor..