Sayfa 596/777 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ay sonuna 6 gün kaldı ama FED bu ay için kesmesi gereken yaklaşık 40 milyar doları kesmedi..

Ağırdan alıyor devamlı..biliyor ki, para yok huzur yok..

Keser keser mesele yok FED dir o dedi mi yapar hocam.Bu ara dümdük gidiyor.Eskiden QE forever falancıyım diyen yorumcular vardı tvde.Parasal genişlemeyi bitiremez FED cesaret edemez diyorlardı.Bakın azalta azalta o iş bitti de doların piyasadan çekilmesi konuşuluyor.Ha bu arada aman yemeğe dikkat ateşi fazla açmayın aman ahçıbaşı kısık ateşte dedi aman ha )))))))))))))

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Peter Brandt, bir çıkış daha öngörmüş. Bu hamleden sonra, 2012'den beri süregelen parabolik ralli, zorluklar yaşamaya başlar diye düşünüyor.

https://twitter.com/PeterLBrandt/sta...39478560489473

--------------

6 Kasım'da, ABD'de ara seçimler var. Seçimlerden sonra ABD borsasının panik yaşayıp, Fed'in 180 derece dönüş yapması muhtemeldir diye düşünüyorum. Dönüş derken, faiz artırımına son verilmesi, yeni parasal genişleme vb. işleri kasdediyorum. Borsa paniği, ABD devlet tahvili piyasasına yeni müşteriler kazandırmak gibi ilave bir işe de yarayabilir.
    Kimler, hangi uzmanlar kaç senedir ha şimdi diye diye hedef belirttler ama ABD borsalarında bir türlü bekledikleri düşüş gerçekleşmedi..hepsi rezil oldular..tabiki hiç bir şey sonsuza kadar yükselmez ama daha vakit var bencede..ABD ekonomisi dolayısyla borsaları bir ritim tutturdu gidiyor..veriler bir yana, şu FED, vergi yasası, Trump vb. korkusuyla dolarlar(para) ABD varlıklarına geri dönüyor şu sıra..bu korku bitine kadar trend devam eder sanıyorum..ne zaman ki bu korkular ortadan kalkar yada dönecek para azalır o zaman ABD borsaları düşmeye başlar..nihayetinde ABD ekonomiside dünyadan bağımsız değil..

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Keser keser mesele yok FED dir o dedi mi yapar hocam.Bu ara dümdük gidiyor.Eskiden QE forever falancıyım diyen yorumcular vardı tvde.Parasal genişlemeyi bitiremez FED cesaret edemez diyorlardı.Bakın azalta azalta o iş bitti de doların piyasadan çekilmesi konuşuluyor.Ha bu arada aman yemeğe dikkat ateşi fazla açmayın aman ahçıbaşı kısık ateşte dedi aman ha )))))))))))))
    Bak olmadı bu, ne biçim altıncısınız..Altıncı dediğin QE forever'cı olur..

Trump'ın ''fiscal'' tedbirleri olmasaydı FED kesebilecekmiydi sizce..şu an bütçe açıkları ne alemde..

Ne zamana kadar gidecek bu durum..

4. enki
    FED in kesintilerini total assetlerden güç takip edersin gibime geliyor..
    Orası bi havuz gibi giren de var çıkan da..
    API işlemleri çerçevesinde de fonluyor FED diye biliyorum..

Misal 4.4 den 4.2 ye düşmüş..

1 senedir kesinti var..
    Ne kadar vadesi gelen tahvil yenilenmedi ??

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    enki
    FED in kesintilerini total assetlerden güç takip edersin gibime geliyor..
    Orası bi havuz gibi giren de var çıkan da..
    API işlemleri çerçevesinde de fonluyor FED diye biliyorum..

Misal 4.4 den 4.2 ye düşmüş..

1 senedir kesinti var..
    Ne kadar vadesi gelen tahvil yenilenmedi ??
    Gund, para arzı vb. detaylarda haklı olabilirsin ama total asset denen şey FED'in bilançosu zaten..ve FED bilançoyu 40-40, 50-50 şuraya kadar indireceğim dedi..QT ile bunu vaat etti..dolayısıyla herkeste buradan takip ediyor bildiğim..ha arasıra grafikteki gibi senin de bahsettiğin sebeplerle yükselip alçalabiliyor ama üç aşağı beş yukarı ay sonu bilanço tutuyor..en azından şu ana kadar öyle oldu..

6. Geçen sene ekim ayında başladılar..
    1 sene oldu..
    Ne kadar kesinti oldu???

Bilançonun kaç olması gerekiyordu..Şu an kaç?

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bak olmadı bu, ne biçim altıncısınız..Altıncı dediğin QE forever'cı olur..

Trump'ın ''fiscal'' tedbirleri olmasaydı FED kesebilecekmiydi sizce..şu an bütçe açıkları ne alemde..

Ne zamana kadar gidecek bu durum..
    Yok hocam çinlilerin dediği gibi ilginç zamanlar gelecek.Orda hesaplar değişir.Siz öyle ezber işleri boşverin altına bişi olmaz .Onsta acaip bir şekil bekliyorum 1970 1980 misali))))

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok hocam çinlilerin dediği gibi ilginç zamanlar gelecek.Orda hesaplar değişir.Siz öyle ezber işleri boşverin altına bişi olmaz .Onsta acaip bir şekil bekliyorum 1970 1980 misali))))
    Ne zamana kadar bu fiyatları bekliyorsunuz sayın Hakem. İyi teknik analizciler 2021 yılına kadar 700 dolar bekliyorlar da o nedenle sordum. Ben de bu fikre katılıyorum bu arada. Dolar azaldıkça altın düşer diye düşünüyorum.Ayrıca bir sürü EM merkez bankası altın aldı. Büyük spekülatörler bu altınları kusturmadan ve o merkez bankalarını zarar ettirmeden altını yükseltmezler diye düşünüyorum.
    Y.T.D.

Sayfa 596/777 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •