Arama sonucu : 1124 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Birde ben o kadar hisseyi aldığınıza inanmıyorum.mantıklı gelmiyor bana.ekran görüntüsü atarsanız daha sağlıklı olur.

Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Birde ben o kadar hisseyi aldığınıza inanmıyorum.mantıklı gelmiyor bana.ekran görüntüsü atarsanız daha sağlıklı olur.
    Sn okacha yuzde 5 i gectigi hisselerde bildirim yapmis biri olarak sn bahmet in kusurat lotuna kadar paylasiminin dogru olduguna sahsen ben inanirim..aldigi gun satis yapmaz..sattigi gun alis...isini okadar duzgun yaparki bu yuzden cekinmeden nerede oldugunu belli eder..bol kazanclar bahmet dostum...tahtasinda 100-200 lotlar olan hisseyi bile yuzdelik dilimde toplayip satabilen birine dagi cok derin hisse))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Sn okacha yuzde 5 i gectigi hisselerde bildirim yapmis biri olarak sn bahmet in kusurat lotuna kadar paylasiminin dogru olduguna sahsen ben inanirim..aldigi gun satis yapmaz..sattigi gun alis...isini okadar duzgun yaparki bu yuzden cekinmeden nerede oldugunu belli eder..bol kazanclar bahmet dostum...tahtasinda 100-200 lotlar olan hisseyi bile yuzdelik dilimde toplayip satabilen birine dagi cok derin hisse))
    güzel sözlerin için teşekkürler arkadaşım. sana da bol ve hayırlı kazanç diliyorum.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •