Sevgili Okacha kardeşim, Taç Yatırım zamanından beri buralarda olan bir yatırımcı olarak aklımdan geçen her şeyi tek tek yazdığın için teşekkür etmek isterim. Öncelikle forumun hareketlenmesi çok güzel oldu. Buradan Balboa, Melih44 ve Anderson kardeşlerimizin de kulaklarını çınlatalım. Geçenlerde Garanti üzerinden başlayan ve sonra Halk ile devam eden alımlar beni de umutlandırmıştı. Şahsen bu alımların malum kişiler tarafından yapıldığını ve reel bir gelişme olabileceğini düşünmüştüm. Ne yalan söyleyeyim bu alımların forumda yazan bahmet ve arkadaşları tarafından yapıldığını okuyunca hayal kırıklığı yaşadım. Şirketin bilançosu ve sektörel durum ortada iken yapılması gereken şirketin işletme sermayesini güçlendirmek ve sağlıklı nakit akışı sağlamak. Bunu da tahsisli sermaye arttırımı ile ya patrona ya da yabancı bir fona yaparlar diye düşünmüştüm. Benim de kafamda aynı soru işaretleri var. Bunca yıldır bu hisseleri takip eden ve patronun yaklaşımını çok iyi özümsemiş biri olarak eğer reel bir gelişme olacak ise bu kadar hisseyi bahmet ve arkadaşlarının almasına nasıl göz yumulduğunu anlayamadım. Bu arada yanlış anlama olmasın. Hisseye güvenmişler ve inanmışlar. bahmet ve arkadaşlarına hayırlı olmasını dilerim.
"Yatırım tavsiyesi değildir"

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri