Sayfa 114/506 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 905 - 912 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

bu grafikte görüldüğü üzere hisse 20 lik emasını referans almıştır...geçen gün 6,85 civarlarına düşerek oradan destek almış ve yönünü tekrardan yukarı vermiştir...bu günkü kapanış ile 7,00 psikolojik seviyesinin üzerine çıkarak nisbeten satış baskısını önemli ölçüde kırarak rahatlamıştır...bu durumda hisse en azından bolinger üst sınırı olan 7,50 leri görme isteğine girebilir..en azından diyorum en çoğu da 7,82 direncini yukarı kırarak bambaşka zirveleri de görmek isteyebilir...

grafikte rsinin -35 diplerine indiğini görüyoruz..aynı şekilde momentum da diplerinde ,hacim de diplerinde..aynı şekilde macd da diplerindedir...kısacası hisse yeterince soğumuş ve dinlenmesini yapmış görünüyor...bu günkü kapanış yeni bir başlangıç olabileceğini bana düşündürtüyor...özelikle de işlem hacmi verileri ile birlikte değerlendirdiğimde böyle bir kanıya sahip oluyorum..

tek başına teknik analizlere pek değer vermem ama temeli ve beklentisi olan hisselerde ise tekniği severim..en azından insana bir fikir verebiliyor...
    19,09,2018 tarihinde yaptığımız yorum...hisse artık yeni zirvelere yelken açtı...sabrın meyvesini olgunlaşıyor...bakalım kime nasip olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. ama geçilen her direnç bölgesi muhakak destek olarak çalışıp çalışmadığı hissece test edilir...ardından da tekrardan yola çıkılır..bu bağlamda gün içinde 7,80-82 civarları test amacıyla görülebilir...yukarıdan satanlar için iyi maliyet yeri olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    19,09,2018 tarihinde yaptığımız yorum...hisse artık yeni zirvelere yelken açtı...sabrın meyvesini olgunlaşıyor...bakalım kime nasip olacak ??
    Kendi meyvemi, kendim ektim, büyüttüm, parlattım. Tabi ki ben yiyeceğim.
    Ama aynı sofrayı paylaşacak arkadaşların çokluğu, beni mutlu eder.

4. Bu hissede fibo güzel işliyor. 8.1x seviyesinden döndü. Yeni taban hedefi burası gibi duruyor.ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Model portföyümüze yazılım sektöründe faaliyet gösteren KFEIN’i dahil ediyoruz. Kuvvetli 3.çeyrek sonuçları beklentimiz, borçsuz bilanço, döviz açık pozisyonu olmaması, Yeni Ekonomik Program’da (‘’YEP’’) belirtildiği üzere yazılım sektörüne verilebilecek yeni teşviklerin olası katkısı ve yazılım sektörü içinde en cazip değerlemeye sahip hisse olması önemli noktalar olarak öne çıkmaktadır.

Model portföyümüze yazılım sektöründe faaliyet gösteren KFEIN’i dahil ediyoruz. Kuvvetli 3.çeyrek sonuçları beklentimiz, borçsuz bilanço, döviz açık pozisyonu olmaması, Yeni Ekonomik Program’da (‘’YEP’’) belirtildiği üzere yazılım sektörüne verilebilecek yeni teşviklerin olası katkısı ve yazılım sektörü içinde en cazip değerlemeye sahip hisse olması önemli noktalar olarak öne çıkmaktadır.

6. 2,8 MİLYAR TL’Yİ TÜBİTAK YÖNLENDİRECEK

TÜBİTAK Ar-Ge destek bütçesi 2018 yılında yüzde 1.2 artışla 2 milyar 871 milyon TL’ye yükseldi. İlgili bütçeden en büyük payı 471.4 milyon TL ödenek ile Sanayi Ar-Ge Destek Programı alıyor. Kamu Ar-Ge Destek Programı’na ise 250 milyon TL, Akademik ve Uygulamalı Ar-Ge Destek Programı’na 310 milyon TL aktarılıyor.

MAKİNE SEKTÖRÜ BAŞI ÇEKİYOR

2016 yılından bu yana açılan Ar-Ge merkezlerinin sektörel dağılımına bakıldığında makine ve teçhizat imalatı 128 Ar-Ge merkeziyle birinci, otomotiv sanayi 100 Ar-Ge merkeziyle ikinci, yazılım sektörü 82 Ar-Ge merkeziyle üçüncü sırada yer alıyor.

AR-GE VE INOVASYON ŞART

Experto Genel Müdürü Jülide Birol, Ar-Ge desteği almanın firmalar için en önemli avantajının firmaların nitelikli ürün üretmek için gerekli olan Ar-Ge çalışmalarında ihtiyaç duyacağı finansmanın belirli oranlarda devlet tarafından karşılanması gerektiğine işaret ederek “Firmalar Ar-Ge desteğiyle ellerindeki kaynağı daha nitelikli personel istihdamına, gerekli test ve analiz cihazlarının alımına kanalize edebilecek, daha nitelikli Ar-Ge projeleri geliştirmek için üniversiteler ile işbirliği yoluna gidebilecekler. Bütün bu sayılanlar da ürünlerinde katma değeri, kar marjını artıracak ve büyümeye katkıda bulunacaktır. Hızla gelişen ve değişen dünyada Ar-Ge ve inovasyon artık olmazsa olmaz olarak karşımıza çıkmakta. Gelişime adapte olamayan firmalar ise günün sonunda ya küçük ölçekte kalmaya da ne yazık ki yok olmaya mahkum†şeklinde konuştu.

7. Merhaba,
    Teb analizlerinde öne çıkartıyor hep. Çok da doğru analizleri vardır. Ancak ben bu kağıtta iş yatırımın hareketlerini kesinlikle göz ardı etmem.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 114/506 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •