Sayfa 447/1000 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Garip garip işler, bazı banka sistemleri bundan bir kaç ay önce bu şekilde çöktü, kredi kartı vs. dahi çalışmadı, şimdide bistech çöktü.
    Akla devamlı siber saldırı altında olduğumuz geliyor.
    Benim aklıma da borsadan çıkıp dolara mı giriyorlar diye geliyor?

Borsa İstanbul : BISTECH Sisteminde ikinci partitionda zaman zaman fiyat guncellemesi sorunu yasanmaktadir. Sorunun giderilmesi icin calismalar devam etmektedir. Borsa’da İşlemler geçici olarak durdurulmuştur .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Benim aklıma da borsadan çıkıp dolara mı giriyorlar diye geliyor?
    benimde aklıma geldi ama böyle bi durum varsa yabancı yaptığı işlemi açıklarsa ne olacak.
    o zaman bedeli baya bi yüksek olur diye bunu yapmaya yürekleri yetmez.

Bence vıopta merkez tırstı.Borsayı neden şeettiler anlamadım.Ne güzel speklerle ,gavurlar ucuz ucuz diye malları yedirip duruyorlardı))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yorumunuz nedir film hakkında sn senersen.Vah zavallı oswald dediniz mi.))))))
    para musluklarının kesilmesi ihtimalini görenlerin JFK yi çok organize bir biçimde ama amatörce ortadan kaldırması. oswald davaya inanmış ama harcanmış devrimin çocuklarını yediği gibi

6. şimdi bistte aynı dolarda yaptıkları gibi 10 liralık bi kağıtı 1 tl den satabilirler mi ?

Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    para musluklarının kesilmesi ihtimalini görenlerin JFK yi çok organize bir biçimde ama amatörce ortadan kaldırması. oswald davaya inanmış ama harcanmış devrimin çocuklarını yediği gibi
    Neticede göz göre yapılmış ve örtbas edilmiş bir amerikan başkanı cinayeti var.Koca başkanı öldüreceksin kimse senin üstüne gelemeyecek.Adamlardaki gücü görüyormusunuz.E o zamandan beri güçleri azalmışmıdır artmışmıdır sizce.Bu güce sahip adamlar şimdi ne işler çeviriyorlardır acaba))))))))

Ben söyliyeyim ,misal bu akşam FED kararı açıklıyorlar ,kravat takan adamları ile başka operasyonlarla meşguller)))))

Sayfa 447/1000 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •