Sayfa 104/141 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 825 - 832 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

1. Yahu arkadaşlar ben şirketleri değil yönetimini kötülüyorum.patronun beceriksiz kabiliyetsiz olduğunu söylüyorum.kaç senedir kayda değer bir kazanım yok her iki şirkettede.umarım herşey güzel olur siz haklı çıkarsınız.sonuçta bende sizin gibi hissedarım ama tecrübelerim beni korkutuyor mahmutla ilgili.acaba mahmut galiple mi anlaştı dagi holdingde metro ıcbc şeker global işlem yapıyor.yada yurtsevenler galiple mi ortak iş çevirecek bakıp göreceğiz ama benim hiç ama hüç umudum yok.

Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Birde ben o kadar hisseyi aldığınıza inanmıyorum.mantıklı gelmiyor bana.ekran görüntüsü atarsanız daha sağlıklı olur.
    Sn okacha yuzde 5 i gectigi hisselerde bildirim yapmis biri olarak sn bahmet in kusurat lotuna kadar paylasiminin dogru olduguna sahsen ben inanirim..aldigi gun satis yapmaz..sattigi gun alis...isini okadar duzgun yaparki bu yuzden cekinmeden nerede oldugunu belli eder..bol kazanclar bahmet dostum...tahtasinda 100-200 lotlar olan hisseyi bile yuzdelik dilimde toplayip satabilen birine dagi cok derin hisse))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3. [QUOTE=kasırga_80;2671762]Kimse 9 aylık bilançoda mal çikmaz bu hisselerde. 2013 ten beri hem daghl hemde dagide işlem yaparım. Bilançolarının iyi geldiğinide gördüm büyük zarar yazdığınıda gördüm. Öyle aşağı kırıp yukarı fırlamazlar. Bir yatırımcı veya bir grup girer toplar o ne derse o olur. Okachanın dediği gibi patronda pek müdahale etmez. Birleşme başvurusunda biraz daghl de aldı verdi oda bence kendinden kendine işlemlerde başvurudaki adetleri ayarlamak içindi. geçen sene dagide tam hatırlamıyorum ama 2.80 civarıydı 400 bin lot kadara bir mal çıktı ondan sonrada kaç defa hareket etti mal çıktığını görmedim. Patronun hangi aracı kurumda olduğu her iki şirkettede belli zaten. 2-3 aracı kurumla felan oynadığı yok patronun yeri sabit ve belli birsey yapmiyor ama o kadarda kötülemeye gerek yok adamı. Epeydir stabil hisselerde/QUOTE]

4. İnşallah iyi olur diyelim.daghl ye de biraz el atın ozaman.içinde 7.2 milyon giyim 1.5 milyon kendi hissesi var.300-500 bin lot alında iki hisseyi eşitleyin madem beklenti yüksek.duamızı alırsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Sn okacha yuzde 5 i gectigi hisselerde bildirim yapmis biri olarak sn bahmet in kusurat lotuna kadar paylasiminin dogru olduguna sahsen ben inanirim..aldigi gun satis yapmaz..sattigi gun alis...isini okadar duzgun yaparki bu yuzden cekinmeden nerede oldugunu belli eder..bol kazanclar bahmet dostum...tahtasinda 100-200 lotlar olan hisseyi bile yuzdelik dilimde toplayip satabilen birine dagi cok derin hisse))
    güzel sözlerin için teşekkürler arkadaşım. sana da bol ve hayırlı kazanç diliyorum.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

6. Okacha burdan yurtsevenede bir cagri yapta birazda o el atsın ordan burdan medet ummayla bu işler olmaz. lafla peynir gemisi yürümez. Eline alıyorsan o kadar hisseyi gereğini yapacaksın veya kaldıramayasın yükün altına gitmeyeceksin.

7. Bahmet ile yurtsevenler bu hisselerin son sahibi geçmiş olsun...

8. Sevgili arkadaşlar 1.30 dan daghl lerimi 1.75 de dagilerimi dün ve bugün itibariyle satmış bulunmaktayım.ben bu tahtalara tam 5 sene emek verdim.karşılığında param pul oldu.thy alsaydım 5 e katlamıştı.benim ne dagi den ne mahmutdan ne de gözlüklü müdür selim den bir beklentim umudum yok.bunlar adam olsa senetleri sürünmez.holdingde galip görünümlü dangalak var bir tane amacı nedir anlamadım.alıp dürüp büküp üzerine otursunlar çok kıymetli şirketlerinin hisse senetlerini.bunlar ne ortak alır ne yabancıya satarlar benden söylemesi.şirketlerde iki tane büyük yatırımcı olduğu müddetçe mahmut kılını kıpırdatmaz.herkese bol kazanç dilerim.

Sayfa 104/141 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •