Sayfa 16/40 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 317 madde; 121 - 128 arası.

Konu: OTTO - Otto Holding

2.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    bu panda yavrusu dakka dukka diye diye tactr cilere malmı cakıyor nedir anlamadım ?

bu hangi kurumu kullanıyor acaba bi bileniniz varmıdır ?

3.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    bu panda yavrusu dakka dukka diye diye tactr cilere malmı cakıyor nedir anlamadım ?

bu hangi kurumu kullanıyor acaba bi bileniniz varmıdır ?
    mal çıkılacak hacimler tahtada oluştuğunu zannetmiyorum.

Muhterem bahsettiği hisseyi insanlara aldırmak istiyorsa (dakko) bu hisse öncesi söylediği son hisseyi söylediği noktalara taşıması gerekir ki güven kazansın.

tactr boyutunda bir hisseyi kaldıramıyorsan dakkoyu nasıl kaldıracaksın gibi twet aleminde alay konusu yapılıyor

güzelde bir flama var. bakalım muhterem neler yapacak az bi lotla izleme taraftarıyım

4. Kenttede aynı şey oldu, attı tuttu kent %10 artı bile yapamadı

görüşünüz çok mantıklı bunu kaldıramassa az destekçi bulurda bu çapsızda okadar çap varmıdır ki ....

5. adam brüttekileri götüremıyor tacı nası götürsün :D tac gitmeden kimse dakko almaz dedik engel yemişiz

6.  Alıntı Originally Posted by polat.51 Yazıyı Oku
    adam brüttekileri götüremıyor tacı nası götürsün :D tac gitmeden kimse dakko almaz dedik engel yemişiz
    Dün gece kendiside bu tarz bi twet atmış zaten

büyük lokma yemeden önce rüştünü ispat etmeli

AyhanÖztürk Borsa†@Ayhanborsa81 6 sa.6 saat önce
    Daha fazla
    AyhanÖztürk Borsa Retweetledi: netcarsim
    sence 40-80 trilyon taksı oln #dakko yu KAPa dayalı enaz 10katgötürecem diyen EYM #tactr #iztar #dobur #megap ta gereğini yapmazsa kiminanır

7. bende o tarz bişeyler yazınca mal boşaltıyo yazınca engelledi...
    poh pohlayanlar duruyor...

8. bu gün bi tavan çeksen ne güzel olurdu bi gidemedin deli ettin maliyeti 3,11e kadar çektik çık artık ya

Sayfa 16/40 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •