Sayfa 612/968 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 7744 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,354
    Boran aslında yem , işin güzel tarafı hem dostlarını hem de buradaki tanıdık tanımadık herkesi ateşe atlamaya çağırıyor . Aslında buna iyi niyet de demeyeceğim . Garanti vermen gerek borsa da bu şekilde tavsiyeler vermek ocak söndürebilir . Kriz büyür 1994 deki şelale düşüşü geçekleşirse o mal aldırdığın dostların , düşmana dönmesini seyredersin . Ev aldırdım lafı da çok fena büyük laf . Anladığım kadarı ile senin söylediklerini yaparsak ev sahibi oluruz diyorsun . Buna Yorum yapmayacağım . Yerinde olsam bu kadar büyük laf etmezdim . Neden mi ? Ya spek sensin nereye düşecek nereye çıkacak biliyorsun , yada borsada oldukça yenisin arası yok bunun .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    1.5-1.57 arası ben epey kişiye aldırdım.aldirmayada devam ediyorum. Balonda yeterince ağırlık oldu ki yavaş yavaş aşağı çekiyor. Beni ve lot aldirdigim arkadaşlari silkelemek için dahada aşağı cekeceklerdir.biraz aşağı gelsin öyle çağırın derim ki Zarar etmesinler daha aşağıdan kazık caksinlar bu alçaklara
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Boran aslında yem , işin güzel tarafı hem dostlarını hem de buradaki tanıdık tanımadık herkesi ateşe atlamaya çağırıyor . Aslında buna iyi niyet de demeyeceğim . Garanti vermen gerek borsa da bu şekilde tavsiyeler vermek ocak söndürebilir . Kriz büyür 1994 deki şelale düşüşü geçekleşirse o mal aldırdığın dostların , düşmana dönmesini seyredersin . Ev aldırdım lafı da çok fena büyük laf . Anladığım kadarı ile senin söylediklerini yaparsak ev sahibi oluruz diyorsun . Buna Yorum yapmayacağım . Yerinde olsam bu kadar büyük laf etmezdim . Neden mi ? Ya spek sensin nereye düşecek nereye çıkacak biliyorsun , yada borsada oldukça yenisin arası yok bunun .

Kardeş laf lafı açıyor önceki sayfalar okunmayinca yanlış anlasiliyoruz.ben biraz yazmayım en iyisi.ama büyük bir kriz beklentisi olan borsanın yanından geçmesin.bizim konusmalarimiz normal şartlar altında. Ev aldırdım doğru ,hatta kendim iki ev aldım.ama üç kez de %90 battim.hergun kriz cikacak diye borsa oynayamazsin.kriz cikinca delikanlica batarsin.20 yıllık geçmişim var.ben isbanka güveniyorum hepsi bu.bu hissede isbank adını kullanıyor.bu nedenle ucuz alıp pahalı satıyor.6-8 yıldır iştirak turşusu kuruyor.siz rakamlara bakip iştirakler para etmez diyorsunuz ama aras kargo da etmiyordu,sırf isbank adını kullandılar,o kârı ettiler.bu nedenlerle hisseye pozitifim.20 yılda şunu öğrendim borsada.hergun ölme kriz olacak diye.bir kez kriz olunca öl.

4. 5 senedir varlık gösterememiş bir hisseyi eşe dosta hisse düşmesin diye tavsiye etmek pekte dosthane bi yaklaşım gibi gelmiyor bana ......uzun vadede evet performans gösterebilir

5.  Alıntı Originally Posted by Noyan Yazıyı Oku
    5 senedir varlık gösterememiş bir hisseyi eşe dosta hisse düşmesin diye tavsiye etmek pekte dosthane bi yaklaşım gibi gelmiyor bana ......uzun vadede evet performans gösterebilir
    Bence de herkes kendi hesabını yapmalı bu şirket dolar bazlı ne kadar yatırımı var. ....www.isgirisim.com.tr burası web sayfası buradan yatırım yaptığı şirketlere ne kadar yatırım yapmış bu şirketleri yatırım yaptiktan sonra büyümüş mu bilançoda ne kadar nakit ederi var şu anki piyasa değeri nedir ....yatırım yaptığı sektörler neler büyümeye müsait mı. Dolar bazlı hisse nerede bu şirket kurumsal mı temettü geçmişi var mı bir çok doneye bakılarak hisse alınır .....kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. ......
    www.tatilbudur.com
    www.radore.com
    www.nevotek.com
    www.ortopro.com.tr
    www.sportive.com
    www.iyig.com.tr
    Bu şirketler ne iş yapar kaç TL yatırılmış bir bakmak gerek ....haybiyeden hisse alınmaz bence. de ....kesinlikle. yatırım tavsiyesi değildir pazardan dometes alırken bile araştırıp alınıyor ......

Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    Bence de herkes kendi hesabını yapmalı bu şirket dolar bazlı ne kadar yatırımı var. ....www.isgirisim.com.tr burası web sayfası buradan yatırım yaptığı şirketlere ne kadar yatırım yapmış bu şirketleri yatırım yaptiktan sonra büyümüş mu bilançoda ne kadar nakit ederi var şu anki piyasa değeri nedir ....yatırım yaptığı sektörler neler büyümeye müsait mı. Dolar bazlı hisse nerede bu şirket kurumsal mı temettü geçmişi var mı bir çok doneye bakılarak hisse alınır .....kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. ......
    www.tatilbudur.com
    www.radore.com
    www.nevotek.com
    www.ortopro.com.tr
    www.sportive.com
    www.iyig.com.tr
    Bu şirketler ne iş yapar kaç TL yatırılmış bir bakmak gerek ....haybiyeden hisse alınmaz bence. de ....kesinlikle. yatırım tavsiyesi değildir pazardan dometes alırken bile araştırıp alınıyor ......
    harfiyen katiliyorum...kimse olumlu olumsuz yazilarla ne hisse almali nede satmali.
    bu arada malin kiymetli ise bas git...degilse alisima ver...) rizeli adamdan mal geri alamazsin...krizde al zafer nidalarinda sat adami bu....)
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Ben kötüyüm,ben kötüyüm!!!! Aldirdigim kişilere şunu şart koştum.tatilbudur, ortopro,radore, nevotek bunlardan en az üçü satilmadan satmak yok .beklesinler işleri ne😂😂😂😂🤗🤗

8. kaçırdınız sanırsam

Sayfa 612/968 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •